Ο οίκος Burberry δημιούργησε αποκλειστικά για την Beyonce αυτό το σούπερ look!

Η Beyonce είναι μια από τις σταρ που δεν διστάζουν να πειραματιστούν και να “παίξουν” με το στιλ τους! Εξάλλου αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που έχει αφήσει ιστορία στο χώρο της μόδας.

Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, η ίδια βρίσκεται σε περιοδεία με τον τίτλο “On The Run II tour”, στην οποία έχουμε προσέξει ότι επιλέγει τα πιο τέλεια σύνολα που έχουμε δει ever on stage. Η τελευταία της στιλιστική επιλογή ήταν ένα ultra sexy κορμάκι σε συνδυασμό με ένα crop jacket που σχεδίασε αποκλειστικά ο οίκος Burberry και ο Riccardo Tisci για εκείνη και το tour της.

Αυτό που κάνει το look τόσο χαρακτηριστικό είναι το καρό μοτίβο που στολίζει το look της Queen Bey από πάνω μέχρι κάτω. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το σύνολό της με καρό over-the-knee boots και tiny sunglasses.

H τραγουδίστρια στη συγκεκριμένη περιοδεία έχει δείξει την αδυναμία της σε πολλούς σχεδιαστές και οίκους, όπως ο Balmain, ο Dundas και ο Gucci. Πιστεύουμε όμως, ότι η μεγάλη της αγάπη για τον Riccardo Tisci, δεν κρύβεται τόσο εύκολα μιας και σε δημόσιες εμφανίσεις της επιλέγει συνεχώς δικές του δημιουργίες.

Read More

And More