O oίκος Givenchy κάνει makeover μία κλασική τσάντα του!

H τσάντα του οίκου  Givenchy : Antigona εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην collection Fall Winter 2010 και έκτοτε έγινε ένα απο τα πιο διάσημα fashion item του οίκου! Καθώς έχει περάσει μια δεκαετία από το ντεμπούτο της, ο πολυτελής οίκος μόδας γιορτάζει την επέτειο της τσάντας με ένα μοναδικό makeover για το Pre-Fall 2020. Η νέα Antigona Soft, που κυκλοφορει τώρα κρατάει την δομή της αρχικής ιδέας αλλά έχει μερικές νέες λεπτομέρειες που της δίνουν μία εικόνα ανανέωσης.

Όπως και η υπόλοιπη οικογένεια της τσάντας Antigona, η Antigona Soft είναι εμπνευσμένη από την ηρωίδα της ελληνικής μυθολογίας που αντιπροσωπεύει τη δύναμη. Προσφέροντας μια αίσθηση δυαδικότητας, η νέα τσάντα δίνει έμφαση τόσο στα θηλυκά όσο και στα αρσενικά στοιχεία, από τις δυνατές γραμμές έως τα εκλεπτυσμένα φινιρίσματα. Ο ευέλικτος σχεδιασμός του την καθιστά κατάλληλο για καθημερινή χρήση ή για βολικά look το  σαββατοκύριακο και διατίθεται σε μεσαία και μεγάλα μεγέθη.

Η Antigona Soft διατίθεται σε μια σειρά διαχρονικών χρωμάτων, όπως μαύρο, λευκό, γκρι αλλά και μία εποχιακή παλέτα με χρώματα όπως caramel ice whitw αλλά και πολλά κεντήματα, τυπωμένες ρίγες, vintage δέρμα και μεταλλικά φινιρίσματα.

 

Read More

And More