Ο οίκος Gucci λανσάρει ξανά την iconic τσάντα Jackie 1961 που σχεδίασε για την Jackie Kennedy!

Η εμβληματική αυτή τσάντα ονομάστηκε έτσι από την Jackie Kennedy για την οποία και σχεδιαστηκε το 1961 από τον οίκο Gucci και έγινε αμέσως το κομμάτι των jet setter της δεκαετίας εκείνης και όχι μόνο!

Getty images

O οίκος σχεδίασε εξ αρχής μία τσάντα πρακτική που έχει ευέλικτο σχήμα φοριέται στον ώμο και έχει ύφος που ταιριάζει σε όλες τις εποχές ενώ έχεις τα βασικά στοιχεία του οίκου το γράμμα G και τον signature καμβά!Εκτός από την Jackie με την θρυλική τσάντα φωτογραφήθηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης ακόμη και άνδρες όπως ο ηθοποιός  Peter Sellers και ο Samuel Beckett.

Τώρα λοιπόν η Alessandro Michele επανασχεδιάζει και λανσάρει ξανά αυτή την μοναδική τσάντα ενώ η καμπάνια που την συνοδεύει είναι εντυπωσιακή στους δρόμους της Νέας Υόρκης!


Medium, small ή mini η νέα τσάντα διαθέτει πολλά νέα στοιχεία αλλα κρατάει και τα πολιά που την έκαναν τόσο θρυλική, διατηρεί το σχήμα και το εμβληματικό χρυσό κούμπωμα ενώ  διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα παστέλ αποχρώσεων όπως λιλά, κίτρινο, ανοιχτό μπλε και ανοιχτό ροζ, αλλά και σε snake print!

Δες όλα τα σχέδια στο επίσημο site του οίκου ή στον instagram του!

Φωτογραφίες: @gucci

Read More

And More