Ο οίκος Loewe λανσάρει… δερμάτινα γυαλιά ηλίου!

Ο οίκος Loewe είναι γνωστός για τα απόλυτα και πολυτελή δερμάτινα αξεσουάρ, κάτι που ξέρει να κάνει άψογα όλα αυτά τα χρόνια. Τα τελευταία πέντε χρόνια ο creative director, Jonathan Anderson, έχει δώσει μία νέα πνοή στα κλασικά κομμάτια του οίκου και έκανε τρεις τσάντες του brand να είναι από τις πιο φωτογραφιμένες στα street style: την timeless Barcelona, την Puzzle bag και την Εlephant clutch.

Tώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα ανανέωσης, που είναι μία συνεργασία της Loewe με το brand οπτικών Thélios, για ένα νέο ξεκίνημα σε μία άλλη κατηγορία αξεσουάρ: τα γυαλιά ηλίου!

Τα δύο brands που είναι υπό την “ομπρέλα” του ομίλου LVMH, και σχεδίασαν τρια διαφορετικά style για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2018/18. Έχουν δημιουργήσει έναν τέλειο συνδυασμό από δέρμα και μέταλλο, το αποτέλεσμα είναι απόλυτα futuristic, αλλά και απόλυτα σύμφωνο με την υψηλή αισθητική που έχει ο οίκος όλες αυτές τις δεκαετίες!

Aν θες να δοκιμάσεις κάτι νέο, δεν έχεις παρά να δεις τις φωτογραφίες -και γιατί όχι- να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι γυαλιά, που σίγουρα θα κάνουν την διαφορά! Η συλλογή Loewe Χ Thelios ξεκινάει από τα 400€ και είναι ήδη διαθέσιμη on line στο επίσημο site loewe.com.

Read More

And More