O οίκος Valentino συνεργάζεται με ένα από τα αγαπημένα σου brand!

Πολλές φορές οι μεγάλοι οίκοι συνεργάζονται με άλλα brand, πιο street style για μία κίνηση ανανέωσης, αλλά και μετακίνησης νέων καταναλωτών πιο μικρής ηλικίας. Έτσι και ο οίκος Valentino τις τελευταίες σεζόν έχει κάνει 2 shoe lines, σε συνεργασία με street style brand. Είδαμε τα Βalenciaga Crocs, και λίγο αργότερα τα Υ/Project Uggs, δύο κινήσεις που έκανε ο οίκος με shoe brands που έχουν μεγάλη απήχηση στο πιο young fashion κοινό, και πήγαν και οι δύο περίφημα. Το luxury fashion brand τώρα έχει μία νέα σειρά με σανδάλια που δημιούργησε με το label που όλοι ξέρουμε και οι περισσότεροι έχουμε στην ντουλάπα μας τα Birkenstock.

O oίκος Valentino συνεργάστηκε με το footwear brand και έχουμε 2 σανδάλια που τώρα πια μπορείς να τα αγοράσεις και on line. Τα σχέδια τα είδαμε πρώτη φορά στο men’s catwalk στο Παρίσι τον περασμένο μήνα φορεμένα με κουστούμι και…κάλτσες.

Ο creative director του οίκου Pierpaolo Piccioli δούλεψε πάνω στο κλασικό “Arizona” μοντέλο των Birkenstock, που μάλλον έχεις και εσύ στην ντουλάπα σου αφού είναι το κλασικό σανδάλι που εδώ και σεζόν είναι το αγαπημένο των fashionista. H συνεργασία περιλαμβάνει 2 unisex κομμάτια Valentino Birkenstocks, το πρώτο είναι μαύρο με λευκά γραμμένο το logo του οίκου, ενώ το δεύτερο είναι κόκκινο, και τα δύο κοστίζουν 495€.

Θα λέγαμε ότι η μόδα περνάει μία “φάση” μεγάλης αγάπης με τα ugly shoes τις τελευταίες σεζόν οπότε αυτή η κίνηση του Valentino δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο timing!

Read More

And More