Ο όμιλος Calzedonia στην μάχη κατά του κορονοϊού!

10.000 μάσκες την ημέρα μαζί και με νοσοκομειακές στολές, παράγει ο όμιλος Calzedonia συνδράμοντας στην αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η κλωστοϋφαντουργική μονάδα του ομίλου Calzedonia έχει μετατρέψει μερικά από τα εργοστάσιά του σε μονάδες παραγωγής μασκών και νοσοκομειακών στολών που έχουν μεγάλη ζήτηση αυτές τις στιγμές της επείγουσας ανάγκης που έχει δημιουργηθεί λόγω του Covid 19.

O πρόεδρος του ομίλου, SandroVeronesi, με αίσθημα εύθύνης μπροστά στον κίνδυνο που απειλούσε την υγεία των υπαλλήλων αλλά και των πελατών, αποφάσισε να κλείσει όλα τα κατασττήματα (Calzedonia, Intimissimi, IntimissimiUomo, Τezenis και Falconeri) στις «κόκκινες ζώνες» και στη συνέχεια σε όλη την Ιταλία, παραβλέποντας τα κυνερνητικά διατάγματα.

Woman doctor wearing a mask ready to examining you on a white background. This photo has been produced on location with these professionals : make-up artist, hair dresser and stylist. A professional retoucher gave it the final magic touch.
[url=file_s

Τα εργοστάσια που μετατράπηκαν σε μονάδες παραγωγής μασκών και νοσοκομειακών στολών βρίσκονται στην περιοχή Avio (Τrento) στην Ιταλία και Gissi (Chieti) στην Κροατία.

Η μετατροπή ων εργοστασιακών μονάδων του ομίλου έγινε με την αγορά ειδικών μηχανημάτων για τη δημιουργία ημιαυτόματης παραγωγικής γραμμής ενώ εκπαιδεύτηκαν κατάλληλα οι εργαζόμενοι στον νέο τύπο παραγωγής.Αυτή η νέα δομή θα επιτρέψει την παραγωγή 10.000 μασκών την ημέρα στην αρχική φάση, με δυνατότητα αύξησης τις επόμενες εβδομάδες.

Οι πρώτες μάσκες έγιναν δωρεά στο νοσοκομείο της Βερόνα καθώς και στο δήμο της Βερόνα.

Στην Ελλάδα ο όμιλος Calinπου είναι ο MasterFranchisorτων καταστημάτων  Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Τezenis και Falconeri με το αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο και την απειλή εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, ανέστειλε την λειτουργία των καταστημάτων την Τρίτη 17 Μαρτίου.

Read More

And More