Ο Pharrell Williams υπογράφει μία capsule συλλογή για την Chanel!

Αγαπημένος φίλος και long time συνεργάτης της Chanel, αλλά και του Karl Lagerfeld, ο Pharrell Williams υπογράφει μια νέα Ready-to-Wear capsule συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019!

O Pharrell έχει ήδη συνεργαστεί με τον σχεδιαστή αρκετές φορές. Το 2014 εμφανίστηκε στην ταινία μικρού μήκους “Reincarnation” που σκηνοθέτησε ο Karl Lagerfeld για την Chanel, ενώ επιπλέον συνέθεσε και το original soundtrack της ταινίας με τίτλο “CC The world”. Υπήρξε, επίσης, το κεντρικό πρόσωπο της Campaign: Métiers d’art collection Paris-Salzburg 2014/15, που φωτογραφήθηκε από τον ίδιο τον Lagerfeld. O Pharrell Williams πήρε μέρος στο show για την Métiers d’art collection Paris Cosmopolite 2016/17 και περπάτησε στο catwalk, ενώ ήταν ένα από τα πρόσωπα στην campaign του 2017 για την Gabrielle bag της Chanel. Tέλος, τον περσινό Νοέμβριο σχεδίασε ένα ζευγάρι sneakers Chanel, στο πλαίσιο των event που διοργάνωσε ο οίκος στην boutique Colette.

Chanel… Pharrell. Αυτή η ρυθμική ομοιοκαταληξία θα έχει και μία επιπλέον δημιουργική συνεργασία, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 29 Μαρτίου στην Seoul της Νότιας Κορέας, σε συνδυασμό με το opening της νέας flagship boutique, ενώ από τις 4 Απριλίου θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα CHANEL.

Περιμένουμε με ανυπομονησία!

Read More

And More