Ο Saint Laurent συνεργάζεται με την Colette για μια iconic συλλογή

Η iconic γαλλική μπουτίκ, Colette, μπορεί να κλείνει τις πόρτες της στα τέλη του 2017, αλλά είναι αποφασισμένη να προσφέρει στους fans της τις πιο πλούσιες εμπειρίες μόδας μέχρι την τελευταία μέρα. Το κατάστημα που έχει αγαπηθεί από όλους τους fashion addicts σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε μια σούπερ συνεργασία με έναν γαλλικό οίκο, τον Saint Laurent.

Στον πρώτο όροφο του καταστήματος την επόμενη εβδομάδα, ο Saint Laurent ανοίγει ένα pop-up store το οποίο θα διαθέτει μια σειρά από αποκλειστικά αντικείμενα σχεδιασμένα από τον Anthony Vaccarello, όπως t-shirt και hoodies εμπνευσμένα από το New Wave των 80s, αναπτήρες που πάνω αναγράφεται “Smoking Forever” (με έμπνευση από το διάσημο Tuxedo Le Smoking που σχεδίασε ο Yves Saint Laurent το 1966), παλέτες για μακιγιάζ περιορισμένης έκδοσης, δερμάτινα μαστίγια (WoW), ένα ημερολόγιο για το 2018 με φωτογραφίες από τον David Sims και πολλά ακόμα ιδιαίτερα αντικείμενα.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Υπάρχουν πολλά ακόμα σχέδια, έπειτα από τη συνεργασία και με άλλα brands, όπως μια Vespa, ένα κράνος διακοσμημένο με κρύσταλλα, μια κάμερα Polaroid, ηχεία και skateboard.

Πριν από λίγο καιρό θεωρήθηκε ότι η συνεργασία της Colette με τη Chanel θα ήταν η τελευταία και πιο σημαντική, αλλά η μπουτίκ μας διέψευσε και μας εξέπληξε με μια τελευταία wow θεματική, λίγο πριν κλείσει τις πόρτες στις 20 Δεκεμβρίου.

Read More

And More