Ο Steven Meisel & η Carine Roitfield συνεργάζονται για το ημερολόγιο της Pirelli για το 2015

Το ημερολόγιο της Pirelli είναι πολυσηζητημένο, σπάνια το βλέπει κανείς- δεν μπορείς να το αγοράσεις σε κατάστημα, ή να το παραγγείλεις online και αποστέλλεται σε λίγους και επίλεκτους -κανείς δεν ξέρει ποιούς. Το μυστήριο πίσω από το ετήσιο 12-σελίδο εορτασμό της γυναικείας μορφής δημιουργεί τέτοια δημοσιότητα που οι περισσότεροι έμποροι θα μπορούσαν μόνο να ονειρευτούν και οι ψίθυροι για την έκδοση του 2015 έχουν ήδη αρχίσει.

Φωτογραφημένο από τον Steven Meisel, και σε styling από την Carine Roitfeld, το ημερολόγιο αποφεύγει τις προηγούμενες αναπαραστάσεις του τι είναι sexy – από τα supermodels- χωρίς παντελόνια του Demarchelier και του Lindbergh ή τις μονοχρωματικές θεές του Karl Lagerfeld – υπέρ του ντεμοντέ φετιχισμού. Κατάλληλα για το έτος που γυρίζονται οι Πενήντα Αποχρώσεις του γκρι ο Meisel και η Roitfeld συγκεντρώνουν μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου και τις φωτογραφίζουν με bustiers από latex.

Με εμπνεύσεις που κυμαίνονται από την Brigitte Bardot στην Jerry Hall σαν Catwoman, το ημερολόγιο περιλαμβάνει μοντέλα όπως η Adriana Lima, η Isabeli Fontana, η Raquel Zimmermann, η Joan Smalls, η Sasha Luss και η Karen Elson.

Read More

And More