Ο Βalenciaga μετακομίζει στην Καλιφόρνια

Τους τελευταίους μήνες, όλο και περισσότερα brands υψηλής ραπτικής μεταφέρουν τα show τους σε καλιφορνέζικο έδαφος, προτιμώντας τον ωκεανό από τη Μεσόγειο Θάλασσα. Tώρα λοιπόν ο Balenciaga, ο γαλλικός οίκος μόδας που έχει καλλιτεχνικό διευθυντή τον Demma Gvasalia, ανακοίνωσε ότι το επόμενο fashion show του θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής, αλλά τα προηγούμενα projects του οίκου καθιστούν σαφές ότι και αυτό το show δεν θα είναι μια απλή επίδειξη μόδας!

Άλλες μάρκες που επέλεξαν να παρουσιάσουν στην Καλιφόρνια πριν τον Balenciaga είναι ο Versace, επίσης στο Λος Άντζελες τον περασμένο Μάρτιο, ο Louis Vuitton, στο Salk Institute για την Cruise 2023, αλλά και ο Gucci στους δρόμους του Hollywood.

 

Το show του Balenciaga τον Δεκέμβριο δεν είναι η πρώτη του φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες, την άνοιξη του 2022, για να παρουσιάσει τη resort συλλογή 2023, ο Demna είχε αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον χώρο του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης. Πριν από την επίδειξη του Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες, ο Balenciaga θα παρουσιάσει τη συλλογή SS24 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Σεπτέμβριο.

Φωτογραφίες Splash / Ideal Images

 

Read More

And More