Oh yes! Αυτό το look πρέπει να κάνουμε copy στις διακοπές μας

Έφτασε αυτή η εποχή που σκέφτεσαι τι θα φορέσεις στις διακοπές σου. Κοιτάς στο pinterest για ιδέες, χαζεύεις στις βιτρίνες, διαβάζεις το Tlife για να καταφέρεις να είσαι στιλάτη όπου κι αν πας φέτος το καλοκαίρι. Και πολύ καλά κάνεις! Εγώ όμως θέλω να σε βγάλω από αυτό το άγχος και να σου προσφέρω ένα χέρι βοηθείας. Θέλω να σου προσφέρω τις γνώσεις μου και να σου προτείνω ότι πέφτει στο βλέμμα μου για να σταματήσεις να σκέφτεσαι συνεχώς το summer style σου. Και voila! Βρήκα ένα σύνολο που λάτρεψα και είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις κι εσύ!

Ξεκινάμε με τις βασικές αρχές! Το σύνολό σου θα πρέπει να είναι χαλαρό για να προσαρμόζεται στο cool vibe της εξοχής. Οπότε ξέχασε για λίγο τα “στημένα” outfit της πόλης. Θα πρέπει να να έχεις ένα σύνολο που μπορεί να σε πάει στην παραλία, στην ταβέρνα και στη βόλτα. Ένα πασπαρτού look δηλαδή.

Για αυτό λοιπόν, πάρε μαζί σου ένα κοντομάνικο πουκάμισο. Μετά την παραλία, δέσε το παρεό σου ή την hamam πετσέτα σου σαν φούστα και πρόσθεσε από πάνω το πουκάμισο. Σε παπούτσια επέλεξε mules ή σανδάλια. Οι σαγιονάρες είναι για πιο trendy σύνολα. Σε τσάντα, κράτησε έναν μεγάλο φάκελο ή την αγαπημένη σου ψάθινη beach bag.

Read More

And More