Οι 5 sexy έντολες του clubbing!

Τι θα κάνεις απόψε; Θα κάνεις clubbing; Θέλεις να είσαι sexy;

Δες εδώ τις 5 χρυσές εντολές του sexy που πιάνουν πάντα!

1. ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ… ψηλά κι εσύ!

(Ψηλοτάκουνα Fendi)

Είναι απαραίτητα σε κάθε βραδινή έξοδο! Είναι το υπέρτατο τρικ στα… πόδια των γυναικών γιατί όχι μόνο σε κάνουν πιο ψηλή αλλά αναδεικνύουν και τα πόδια σου -τα κάνουν να δείχνουν ψηλότερα και ωραιότερα.

Πρακτικά; Αν δεν έχεις συνηθίσει να περνάς ολόκληρη την νύχτα μαζί τους πρέπει να κάνεις εξάσκηση στο σπίτι. Φόρεσέ τα όταν χαλαρώνεις στην άνεση του σπιτιού σου για να σε συνηθίσουν και να τα συνηθίσεις. Αν είναι καινούρια πρέπει να πάρουν τη φόρμα του ποδιού σου, για το λόγο αυτό θα πρέπει να περάσεις λίγο χρόνο μαζί τους. Μπορείς ακόμα αν είναι δερμάτινα να βάλεις εφημερίδες μέσα για να ανοίξουν.
Να ξέρεις όμως ότι τα καλά ψηλοτάκουνα δεν κουράζουν το πόδι καθόλου.

Φέτος το καλοκαίρι έχουμε εμμονή με τις nude αποχρώσεις! Ταιριάζουν με τα πάντα.
Εάν πάλι θέλεις κάτι πιο extravagant δοκίμασε ένα έντονο φλούο χρώμα όπως φούξια ή κίτρινο. Όλα τα βλέμματα θα μαγνητίζονται εκεί. Είναι σαν να φοράς ψηλοτάκουνα και να τα έχεις “υπογραμμίσει”.

2. ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ… μάξι sex appeal!

(Μίνι φούστα Miu Miu)

Είναι το φετίχ των γυναικών και ο ευσεβής πόθος των ανδρών! Είναι διαχρονικό, είναι κομψό, είναι σέξι, είναι το μίνι! Που αποκαλύπτει τα πόδια σου και τα ανδρικά βλέμματα.

Πρακτικά; Προσοχή στις ισορροπίες. Όταν το μίνι είναι καυτό είναι καλύτερα να το συνδυάσεις με κάτι πιο “συντηρητικό” από πάνω. Μην το παρακάνεις. Και ντεκολτέ μαζί είναι υπερβολή. Τα έχουμε ξαναπεί. Ένα από τα δύο. Αν αποκαλύψεις πόδια καλύπτεις μπούστο, αν αποκαλύπτεις μπούστο καλύπτεις πόδια. Εξαρτάται από το ποιο είναι το δυνατότερό σου σημείο.

Πάντως, ένα ζευγάρι καλλίγραμμα πόδια με μίνι και τακούνια είναι ό, τι πιο hot! Η φούστα σου μπορεί να είναι τζιν, μπορεί να είναι μεταλλική, μπορεί να έχει βολάν, μπορεί να έχει girly αναφορές, πιέτες… οτιδήποτε, αρκεί να είναι μίνι.

3. AΝIMAL PRINT… με άγριες διαθέσεις!




(Φόρεμα Roberto Cavalli)

Δεν ξέρω γιατί το animal print προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις στο ανδρικό κοινό, αλλά προκαλεί! Μάλλον ξυπνάει το άγριο ένστικτο, το αίσθημα του κυνηγού …που θέλει να κατακτήσει το θήραμα. Το animal print έχει υπονοούμενο -όχι μόνο στο μάτι, αλλά και στο μυαλό! Τους επαναφέρει στην ψυχολογία του τρωγλοδύτη αρσενικού που πρέπει να κερδίσει με τη δύναμή του το θήραμα. Όπως και να εξηγείται από την ψυχολογία το θέμα είναι πως το animal print σε βάζει για τα καλά στο παιχνίδι του φλερτ.

Πρακτικά; Επειδή πρόκειται για ένα πολύ loud print πρέπει τα αξεσουάρ -παπούτσια, τσάντα- που θα το συνοδεύουν να είναι πιο “προσγειωμένα”. Διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι τόσο κραυγαλέο που δεν θα είναι sexy.

Είναι περιττό να προσθέσουμε ότι κάτι τόσο εντυπωσιακό θέλει απαραιτήτως τακούνια.

4.ΛΑΜΨΗ… για να λάμψεις!

(Clutch Accessorise)

Η νύχτα χρειάζεται λάμψη, το ίδιο κι εσύ! Με τα σωστά αξεσουάρ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις “αντανακλάσεις”! Ένα clutch με παγιέτες θα δώσει άλλη αίσθηση στο look σου!

Πρακτικά; Πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτική και να μην το παρακάνεις. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις μεγάλες δόσεις στρας, swarovski και παγιέτας. Μέτρον άριστον… και στο αξεσουάρ!

Οι μεταλλικές λάμψεις είναι ιδιαιτέρως must αυτό το καλοκαίρι και κυρίως το βράδυ. Και κυρίως στο clubbing. Τόλμησέ το όχι μόνο στα αξεσουάρ, αλλά και σε ένα τοπ (με παγιέτες) ή ένα φόρεμα ή μια φούστα. Οτιδήποτε σε εκφράζει για να λάμψεις!!!


5. SNAKE PRINT… stories!


(Φόρεμα Diane Von Furstenberg)

Το είδαμε στον Alexander McQueen, στη Stella McCartney, στη Diane Von Furstenberg και σε πολλούς άλλους οίκους. Φέτος το snake print έχει ξεφύγει από την πεπατημένη των γήινων τόνων και δανείζεται αποχρώσεις από την pop κουλτούρα δημιουργώντας ένα πολύ καλοκαιρινό feeling.

Πρακτικά; Τόλμησέ το για ιδιαιτέρως σέξι εμφανίσεις. Εκεί που αποζητάς το απόλυτο. Εκεί που αντέχεις τα σχολιάστικά βλέμματα των πάντων.

Συνδύασέ το με nude αξεσουάρ (γόβες και τσάντα) ή μεταλλικά για να έχει εκείνο τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ή μάλλον εσύ τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Read More

And More