Οι πιο καλοντυμένες γυναίκες του 2023

Το 2023 τα είχε κυριολεκτικά όλα! Εβδομάδες Μόδας, μεγάλα Φεστιβάλ, fashion events, πρεμιέρες και πολλά ακόμη gala που έδωσαν στο 2023 την απαραίτητη λάμψη! Οι διάσημες κατάφεραν και φέτος να κρατήσουν το lifestyle σε υψηλά επίπεδα. Μερικές από αυτές ξεχώρισαν για το μοναδικό τους στιλ και σήμερα μαζί θα δούμε ποιες ήταν! Ακολουθεί η λίστα με τις τις διάσημες που για μία ακόμη χρονιά ήταν έμπνευση με το στιλ τους και μας χάρισαν μερικές fashionable στιγμές!

Rihanna

Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic

Tης ανήκει δικαιωματικά η viral fashion εμφάνιση της χρονιάς, με την Loewe ολόσωμη φόρμα στο Super Bawl. Παρόλα αυτά η Rihanna και αυτή την χρονιά πήγε το maternity στιλ σε άλλο επίπεδο με εμφανίσεις που έμειναν αξέχαστες, ενώ ήταν έγκυος.

Hunter Schafer

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hunter (@hunterschafer)

Η νεαρή ηθοποιός μας χάρισε μία μοναδική στιγμή με το outfut της στο Vanity party των Όσκαρ και αμέσως μπήκε στην λίστα με τις πιο stylish γυανίκες της showbiz.Το τελευταίο διάστημα φόρεσε μερικά υπέροχα red carpet look στις πρεμιέρες της νέα της ταινίας : The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes και συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με το στιλ της.

Rita ora

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

H βασίλισσα του naked dress για την χρονιά που πέρασε είναι η Rita Ora, αλλά και πέρα από αυτό δεν σταμάτησε να φοράει μοναδικά look, με αποκορύφωμα τα Fashion Awards που επέλεξε ένα black dress με open back και προσθετικά effect στην πλάτη.Aπίστευτη!

Margot Robbie

Getty Images

Η Barbie της καρδιάς μας. Η Margot Robbie ενσάρκωσε την αγαπημένη μας κουκλα στην μεγάλη οθόνη και σε ολες τις πρεμιέρες φόρεσε iconic look της Barbie που λατρέψαμε. Το 2023 ήταν σίγουρα η χρονιά της.

Kylie Jenner

Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έκανε μία στροφή στο στιλ της. Το 2023 την είδαμε να φοράει μοναδικά minimal σύνολα και να λανσάρει την δική της συλλογή KHY με super cool κομμάτια. Δεν ξέρουμε αν το γεγονός ότι ο Chalamet μπήκε στην ζωή της αλλά η νέα Κylie μας αρέσει πολύ.

Sienna Miller

Getty Images

H εμφάνιση της στα Fashion Awards με το λευκό Schiaparelli σύνολο ενώ είναι έγκυος, είναι κορυφαία για φέτος και μάλλον για πολλά ακόμη χρόνια. Η Sienna είναι ένα fashion icon και ξέρει να κάνει την διαφορά!

Florence Pugh

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Pugh (@florencepugh)

Moύσα του οίκου Valentino η Pugh τολμά συνεχώς με την εμφάνιση της.Ξυρίζει τα μαλλιά της, φοράει head pieces και απογειώνει το red carpet στιλ της με μοναδικές Ηigh Fashion εμφανίσεις.

Kate Middleton

Reuters

Η Kate Middleton παραμένει ψηλά στην λίστα αυτή κάθε χρονιά.To τέλειο με την Midletton είναι ότι δεν την θυμόμαστε μόνο για τις royal εμφανίσεις της, αλλά και για τις πιο casual, αφού ξέρει πως η μόδα δεν αφορά μονο τις red carpet στιγμές μίας πριγκίπισσας.

Dua Lipa

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Μούσα της Gen Z και με φοβερό προσωπικό στιλ η Dua Lipa φέτος μας έδειξε τι φοράς όταν κάνεις διακοπές με το αγόρι σου στην Ελλάδα αλλά και πως ντύνεσαι στο video clip του κομματιου που έγινε viral σε λίγα μόνο λεπτά! Ηudini και στο στιλ η Dua Lipa!

Hailey Bieber

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Με τον Justin ή χωρίς, η Hailey είναι πάντα μπροστά στο street style. Λατρεύει τα δερμάτινα ρούχα, τα φορέματα και τα …καλτσάκια αυτή την σεζόν. Έχει τον τέλειο συνδυασμό preppy style και sexy και αυτό μας αρέσει πολύ!

Κendall Jenner

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

H Kendall φοράει συνήθως basic κομμάτια αλλά με το δικό της μοναδικό στιλ. Είναι από τις πρώτες που φόρεσαν το #nopants trend κάτι που μετά έγινε viral και φορέθηκε από πολλές διάσημες.

Emma Corrin

Reuters

H τελευταία της εμφάνιση που απέδιδε φόρο τιμής στην Diana απλά επιβεβαιώνει ότι η Corrin είχε ένα δικό της ξεχωριστό style που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε κάθε χρονιά!

Read More

And More