Οι πιο ωραίες instagram pics που ανέβασαν οι διάσημες αυτήν την εβδομάδα!

Σάββατο σήμερα και σίγουρα έχεις κανονίσει να περάσεις τέλεια! Είτε βρίσκεσαι διακοπές, είτε χαλαρώνεις στο σπίτι, είτε φύγεις για μία απόδραση σε κοντινή παραλία, η μέρα είναι δική σου και θα την ευχαριστηθείς. Εγώ για να στην κάνω ακόμη καλύτερη, σου έχω ετοιμάσει ένα ρεπορτάζ με τις ωραιότερες φωτογραφίες που ανέβηκαν αυτήν την εβδομάδα στο instagram.

Που πήγαν οι celebrities, τι φόρεσαν, τι πόσταραν; Kαι πολλά ακόμη ώστε να απολαύσεις ωραίες εικόνες αλλά και να πάρεις κάποια styling tips από τις πιο στιλάτες  γυναίκες της showbiz για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις!

@athina1konomakou

H Αθηνά Οικονομάκου επιλέγει ένα printed ολόσωμο μαγιό που συνδυάζει με το απόλυτο beachwear item: ένα λευκό λινό πουκάμισο.

@dorettapapadimitriou_official

Τα ολόσωμα μαγιό είναι και θα είναι τα πιο chic items για την παραλία και φέτος οι διάσημες τα τίμησαν ιδιαιτέρως. Η Nτορέττα φόρεσε ένα strapless σε πορτοκαλί απόχρωση, τέλεια επιλογή για να αναδείξει το μαύρισμά της.

@sofiakarvela

Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Νέα Υόρκη μετά από πολυήμερες διακοπές στην Ελλάδα και την βλέπουμε να επιλέγει μία vintage style μπλούζα για να συνδυάσει το τζιν της σε πράσινο χρώμα και x large γυαλιά ηλίου!

@alessandraambrosio

Το πανέμορφο μοντέλο βρίσκεται σε έναν εξωτικό προορισμό και συνδυάζει έντονα χρώματα για την beach εμφάνισή της. Μπλε και φούξια δημιουργούν μία όμορφη παλέτα για το look της και βεβαίως τα σχόλια είναι εκατοντάδες κάτω από το post της.

@irinashayk

Το διάσημο μοντέλο θυμάται τη μέρα που γνώρισε για πρώτη φορά τον Ricardo Tisci και ποστάρει μία χειμερινή φωτογραφία με Burberry look θυμίζοντάς μας πόσο σέξι είναι οι over the knee boots με ένα oversized πλεκτό.

@chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει το τέλειο καλοκαιρινό look για κάθε σεζόν: τζιν σορτσάκι και off shoulder top για εμφάνιση που παίρνει πολλά like.

@chiaraferragni

Eνα summer look από την Chiara Ferragni με καλοκαιρινά φρούτα και ωραία χρώματα: crop top και wrap φούστα που συνδύασε με ένα φιλντισένιο λευκό κολιέ!

@katken85

Η Kατερίνα Καινούριου συνδυάζει άψογα μία maxi boho φούστα με το μαγιό της και flat σανδάλια σε μία απόλυτα καλοκαιρινή εμφάνιση που μπορείς να αντιγράψεις και εσύ.

@desp1navandi

H Δέσποινα Βανδή που ξεκινάει την καινούρια της εκπομπή φωτογραφίζεται backstage με λευκό φόρεμα που έχει τονισμένους ώμους, μία από τις μεγάλες τάσεις για την νέα σεζόν.

@alexachung

Η Alexa Chung φοράει το αξεσουάρ που λατρέψαμε φέτος. Μαντήλι στα μαλλιά για τέλειο summer look που θα φορέσεις και αυτό το ΣΚ αν βρεθείς στην παραλία.

Read More

And More