Οι πιο στιλάτες Ελληνίδες και αυτό το καλοκαίρι φοράνε τα αγαπημένα τους Converse

Καλοκαίρι χωρίς Converse δεν γίνεται! Mε τζιν, σορτς, λευκό παντελόνι, φούστα ή και βραδινό φόρεμα, τα Converse σηματοδοτούν την αρχή της πιο ωραίας εποχής! Αγαπημένο παπούτσι και των celebrities, που το φοράνε ξανά και ξανά με το δικό τους μοναδικό στιλ!

Απαραίτητο fashion item, είτε επιλέξεις κάποιο νησί, είτε μείνεις στην Αθήνα, είτε πάρεις τα… βουνά. Για ακόμη πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις δες πώς συνδύασαν τα δικά τους Converse και ποια σχέδια επέλεξαν για τη νέα σεζόν οι πιο στιλάτες Ελληνίδες. Πάρε έμπνευση για τα πιο cool outfits, που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση, με το πιο αγαπημένο σου πάνινο fashion item ever!

Η Genevieve Majari, που όλοι έχουμε λατρέψει για το μοναδικό της στιλ, φέτος φοράει Converse Run Star Hike! Με τη must have chunky πλατφόρμα και τρακτερωτή σόλα που προκαλεί το απαραίτητο φουτουριστικό twist στο outfit σου, με μία κίνηση. Ξέρει η Genevieve 😉

Η Δέσποινα Βανδή φοράει φέτος και αυτή το Run Star Hike αλλά σε άσπρο, εμπνευσμένο από τις μπότες πεζοπορίας. Το ανατρεπτικό Run Star Hike είναι σχεδιασμένο με εξαιρετικά προσεγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας ένα τολμηρό look and feel. Ιδανικό για αποδράσεις με… στιλ!

Η Ζέτα Μακρυπούλια με το σχέδιο Move της σειράς Elevate, που φέτος είναι ελαφρύ και ανυψωμένο. Γνωρίζεις ήδη το iconic πάνινο μέρος του Converse. Αυτή τη φορά επανεπεξεργάζεται με μια τολμηρή ενδιάμεση σόλα και μια κυματιστή λεπτομέρεια στο πάνω μέρος της, ανανεώνοντας το αγαπημένο μας σχέδιο!

Η Κατερίνα Ζαρίφη αυτήν τη σεζόν επιλέγει και αυτή το σχέδιο Move, σε νέα χρώματα όπως το baby pink. Και εδώ η ελαφριά πλατφόρμα προσδίδει ύψος, ενώ μας αρέσει πολύ το εντυπωσιακό Chuck Taylor patch στον αστράγαλο.

Η “απόλυτη” φοράει το “απόλυτο”! Η Άννα Βίσση για αυτό το καλοκαίρι διάλεξε το σχέδιο Lift της σειράς Elevate. Εμπνευσμένα από το look των ‘90s girls bands, αυτά τα Chucks – πλατφόρμες είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα. Το πάνινο μέρος μπορεί να είναι είτε απλό είτε edgy, ενώ η διπλή σόλα σε “ανεβάζει” πιο ψηλά.

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη φοράει το επανασχεδιασμένο Chuck Taylor All Star CX.  Στην ουσία είναι το κλασικό αγαπημένο Chuck σε νέα μορφή για δυναμικότερο περπάτημα. Κορδόνια εμπνευσμένα από την πεζοπορία σε συνδυασμό με bold χρώματα, κάνουν το CX την επιτομή ενός νέο-digital κόσμου, πάντα έτοιμο για real-life περιπέτειες.

Η Βίκυ Καγιά με το all time classic Chuck Taylor στο κλασικό μπεζ χρώμα, σε ένα outfit κομψό και για όλη την ημέρα. Αποδεικνύει την ευελιξία αυτού του διαχρονικού σχέδιου!

Η Ελένη Βαίτσου με ολόλευκο all time classic Chuck Taylor, δίνει στο σύνολό της την άνεση που χρειάζεται και εμείς απλά λατρεύουμε αυτό το σχέδιο!

Τέλος η Anna Prelevic διαλέγει το αγαπημένο μας χρώμα από την all time classic Chuck Taylor συλλογή, αποδεικνύοντας ότι το μαύρο Converse είναι απλά αξεπέραστο! Όπως και τα Converse 😉

Κεντρική διάθεση: Sport & Fashion Freedom S.A. 212 00 03 710, @converse.greece

Read More

And More