Οι Spice Girls λανσάρουν μια νέα συλλογή με tops που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα

Το αγαπημένο pop συγκρότημα των ’90s, Spice Girls, επιστρέφει έπειτα από 20 χρόνια σχεδόν και ετοιμάζει μια περιοδεία που θα γίνει το 2019, δυστυχώς χωρίς τη Victoria Beckham. Αυτή η επανένωση κρύβει μια πολύ μεγάλη έκπληξη, αφού σύμφωνα με την τετράδα οι οπαδοί του girl band θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια συλλογή από tops, τα οποία κρύβουν ένα φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η συλλογή περιλαμβάνει ένα t-shirt, ένα φούτερ κι ένα hoodie που πάνω αναγράφεται το hashtag “#IWannabeASpiceGirl”, των οποίων τα έσοδα θα πάνε στο Power Up, ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει την ισότητα των κοριτσιών και των γυναικών. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι τα διάσημα μέλη του συγκροτήματος υποστηρίζουν το γυναικείο φύλο.

Οι Spice Girls δήλωσαν: “Η ισότητα και η δύναμη των ανθρώπων ήταν πάντα η καρδιά του συγκροτήματος. Η ισότητα αφορά όλους «κάθε αγόρι και κάθε κορίτσι». Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι οι φιλανθρωπικές οργανώσεις που επικεντρώνονται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, δεν λαμβάνουν τη χρηματοδότηση που χρειάζονται απεγνωσμένα. Έτσι, το να λανσάρουμε μια συλλογή που θα συγκεντρώσει χρήματα για αυτόν το σκοπό, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς”.

Οι τιμές των tops είναι αρκετά προσιτές, αφού το t-shirt κοστίζει 19,31 αγγλικές λίρες, ενώ το φούτερ και το hoodie 30 αγγλικές λίρες και πωλούνται στο Represent.com.

Read More

And More