Οι συμβουλές της Bella Hadid για να γίνεις ένα επιτυχημένο supermodel! Πως τα κατάφερε εκείνη;

Η Bella Hadid είναι από τα πιο επιτυχημένα supermodels τα τελευταία χρόνια και αναμφισβήτητα η καριέρα της έχει πάρει ανοδική πορεία από τότε που την ανακάλυψαν. Η ίδια δεν λείπει από κανένα catwalk που διοργανώνουν μεγάλοι σχεδιαστές και οίκοι, πρωταγωνιστεί σε πολλές καμπάνιες και εξώφυλλα περιοδικών, έχει γίνει η μούσα για αρκετούς desingers και συμμετέχει σε commercials καλλυντικών, όπως αυτή του οίκου Dior.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της λοιπόν; Η ίδια αποκάλυψε πως κατάφερε να επιβιώσει στη βιομηχανία της μόδας και δίνει σημαντικά tips για τα κορίτσια που θέλουν να ακολουθήσουν το ίδιο επάγγελμα.

Για την ακρίβεια δήλωσε στην Teen Vogue: Η πιο σημαντική συμβουλή είναι να είσαι αυθεντική και να μην μιμείσαι κανέναν. Μπορεί να ακούγεται “cliché” αλλά είναι πολύ σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου γιατί μόνο έτσι θα ξεχωρίσεις. Πολλές φορές οι άνθρωποι της μόδας θέλουν να σε βάλουν σε “κουτιά”, αλλά μην το δεχτείς ποτέ. Είσαι αυτό που είσαι!”.

Το supermodel συμπλήρωσε: “Δεν χρειάζεται να είσαι τέλεια για να πετύχεις στο χώρο. Δεν είναι απαραίτητο να περπατάς φανταστικά για να σε προσέξουν. Το πιο σημαντικό είναι οι σχέσεις που αναπτύσσεις με τους άλλους. Το παν είναι η ευγένεια, να είσαι τυπική και υπεύθυνη. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά θα αποδώσουν καρπούς”.

Εντάξει, ωραία τα είπε η Βella αλλά μην ξεχνάμε ότι από πίσω της κρύβεται η momanager της Yolanda Hadid που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα της, όπως και στη σημαντική πορεία που έχει η Gigi στο modeling.

Read More

And More