Οι τρεις νικητές του διαγωνισμού AVENUE!

Οι τρεις μεγάλοι νικητές είναι: Ελένη Γκαινταρτζή, Ηλίάς Παπαθεοφάνους, Δήμητρα Σχίζα. Μπράβο!

Το Εμπορικό Κέντρο AVENUE, το κατ΄ εξοχήν οικογενειακό Εμπορικό Κέντρο, για άλλη μια χρονιά σας υποδέχεται με χαρούμενες παιδικές δραστηριότητες για σας και τα παιδιά σας. Ο Τομ και ο Τζέρυ για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα βρίσκονται καθημερινά «ολοζώντανοι» μαζί σας από τις 3 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2012.

Aυτό όμως δεν είναι το μόνο νέο, το TLIFE δίνει την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα διαγωνισμό όπου θα μπορέσετε να κερδίσετε 3 δωροεπιταγές αξίας 300 ευρώ και να ψωνίσετε από όποιο μαγαζί εσείς επιλέξετε, δεν υπάρχει όριο! Και δεν σας είπα ακόμη το καλύτερο, δεν θα πάτε μόνες σας, η στιλίστρια του TLIFE θα έρθει μαζί σας ώστε να κάνετε τις πιο σωστές επιλογές για το στιλ, το σώμα αλλά και την εποχή.

Τι πρέπει να κάνετε;
Μπείτε στη σελίδα του Avenue στο facebook. Κάντε like κι έπειτα συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου.

Σκεφθείτε από ποια καταστήματα του AVENUE θέλετε να κερδίσετε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας συνολικής αξίας 300 €. Δείτε τα πιο κάτω (στη φόρμα) και τσεκάρετε τουλάχιστον 5 καταστήματα (και να υπολογίσετε ότι η μικρότερη αξία δώρου από κάθε κατάστημα θα είναι τουλάχιστον 30€). Μπορείτε να τσεκάρετε όσα καταστήματα θέλετε.

Η κλήρωση θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου 2012. Οι νικήτριες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συγκεκριμένου ραντεβού, θα μεταβούν με συνοδεία στυλίστριας του T-Life στα καταστήματα που έχουν επιλέξει κατά σειρά προτεραιότητας, για να διαλέξουν τα είδη που επιθυμούν να πάρουν δώρο από το AVENUE. Οι αγορές θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε μια ημέρα.


Χριστούγεννα με τον Τομ και Τζέρι!!!
Σε ένα υπέροχο, Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, σαν πραγματικό σπιτικό, καθημερινά θα πραγματοποιούνται μοναδικές δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους του AVENUE. Και όχι μόνο εκεί… Στη Χριστουγεννιάτικη «μικρή πλατεία» θα φωτογραφίζονται στο έλκηθρο του Τομ & Τζέρυ, θα παίζουν στην «ποντικοφωλιά» και θα ψάχνουν «τυράκια». Καθημερινές εκπλήξεις θα ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Κάθε ημέρα και κάτι άλλο σας περιμένει!

Και όσο οι μικροί διασκεδάζουν, οι μεγάλοι ξεχνιούνται στις στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων του AVENUE και διαλέγουν δώρα όμορφα και προσιτά για τους αγαπημένους τους αλλά και για τους ίδιους, χωρίς άγχος, καθώς το parking είναι πάντα δωρεάν! Και φυσικά καφές, ροφήματα και ιδιαίτερες γεύσεις στα καφέ και εστιατόρια του AVENUE, θα κάνουν την επίσκεψη στο Εμπορικό Κέντρο μια υπέροχη εμπειρία.

Για να κάνετε μια βόλτα στο Avenue κάντε κλικ εδώ

Καλή επιτυχία και καλά Χριστουγεννιάτικα ψώνια!

Read More

And More