Η Olivia Culpo μας δείχνει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο να συνδυάσουμε τα loafers

Η Olivia Culpo έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της μόδας, και από εκεί που την ξέραμε ως εστεμμένη στα καλλιστεία των Η.Π.Α., πλέον έχει εξελιχθεί σε fashion icon που οι εμφανίσεις της κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας. Η ίδια πολύ σπάνια πέφτει σε κάποια στιλιστική παγίδα και πάντα προσέχει να είναι στην εν τέλεια από την κορυφή έως τα νύχια. Στις red carpet εμφανίσεις είναι “όσο – τόσο” glam, ενώ στις daily, είναι πιο θηλυκή και αρκετά μίνιμαλ θα λέγαμε.

Η τελευταία της εμφάνιση άξιζε τον θετικό μας σχολιασμό, μιας κι έχει καταφέρει να συνδυάσει τα loafers με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, και να “εμπλουτίσει” το στιλ της με ιδιαίτερες πινελιές.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Olivia, έχοντας αδυναμία στο λευκό, επέλεξε ένα ζευγάρι loafers σε αυτό το χρώμα και επέλεξε να τα αναδείξει με μια wrap φούστα. Ναι ναι, καλά διάβασες! Όχι με ένα παντελόνι, όπως βλέπουμε συνήθως. Το μυστικό σε αυτό το σημείο, είναι ότι παρόλο που η φούστα ξεπερνάει το γόνατο, έχει αυτό το cut στη μια μεριά, το οποίο κάνει αμέσως τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά. Ένα απλό πουκάμισο αρκούσε για να αποθεώσει τη στιλιστική της επιλογή.

Πάμε τώρα στα αξεσουάρ. Η ίδια επέλεξε μια τσάντα στο ίδιο χρώμα, αλλά η ιδιαίτερη λεπτομέρεια που προσέξαμε, είναι το δεμένο μαντήλι στο χέρι της. Αυτό το αξεσουάρ έχει δύο σκοπούς: α) δίνει χρώμα στην εμφάνιση και β) αν το ψεκάσεις με το αγαπημένο σου άρωμα θα μυρίζεις τέλεια για αρκετή ώρα… σε αυτό θα συμφωνούσε και η beauty editor του Tlife, Νατάσα Μπερέκου.

Read More

And More