Oλοκληρώθηκε η ΑXDW! Δες όλα όσα έγιναν την τελευταία μέρα των επιδείξεων…

Δευτέρα απόγευμα κι όλα ήταν έτοιμα για να παραβρεθούμε στη τελευταία ημέρα του AXDW για φέτος. Κι αφού η αίσθηση που μας άφησε η πρώτη ημέρα ήταν θετική και βρέθηκε και ο νέος designer για τη φετινή σεζόν υπήρχε μόνο μία εκρεμμότητα. Πέντε designers που θα παρουσίαζαν τις συλλογές τους για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 η Οurania Kay, ο Stephan Caras, oι Celebrity Skins, η Rita Attala και η Celia D.

Tην κορδέλα έκοψε η Ourania Κay με το show της να έχει έντονα χρώματα και να αφήνει μία πολύ ευχάριστη αίσθηση. Η ίδια πολύ γλυκιά και πολύ νέα που σου δίνει το feeling πως οι νέοι, ταλαντούχοι υπάρχουν και το μέλλον αυτής της αγοράς που ονομάζεται μόδα είναι στα χέρια τους.


Ακολούθησε ο Stephan Caras με το show να το ανοίγει η Δούκισα Νομικού με αέρα μεγάλης πρωταγωνίστριας από ελληνική ταινία ανάμεσα στα πολύ όμορφα κορίτσια που περπάτησαν στην πασαρέλα και η πολύ -πραγματικά- όμορφη Υβόνη Μπόσνιακ που σου το επιβεβαιώνω αφού συζητήθηκε έντονα πώς είναι πολύ πιο όμορφη από κόντα κι επειδή την είδα και backstage ακόμα πιο ωραία χωρίς μακιγιάζ! Ας συνεχίσως με το show κι ας σου μεταφέρω πως εκεί που χάζευα τη συλλογή και σκεφτόμουν παράλληλα συνειδητοποίησα πως ακριβώς απέναντί μου καθόταν ο ίδιος ο σχεδιαστής. Ο σχεδιαστής στο κοινό; Φαίνεται πως ο ελληνικής καταγωγής Stephan τα είχα όλα καλά προσχεδιασμένα εδώ και καιρό. Το show έκλεισε με την Δούκισα και τη Υβόνη να τον προσκαλούν να ανέβει στο catwalk ώστε να χαιρετήσει και να κλείσει το show.


Καθ’ όλη τη διάρκεια του show του Stephan τα μηνύματα στο κινητό μου χτυπούσαν non stop από κόσμο που κατεύθανε. Ήταν σίγουρα σήμα πως ήρθε η ώρα για τους Celebrity Skin. To show που με τόσο μεράκι επιμελήθηκε o Δημήτρης Στρέπκος, ξεκίνησε με τους Vegas να περπατάνε στο catwalk έχοντας πάντα τη σωστή έκφραση που απαιτούσε το όλο concept “μελαγχολία” του show. Aκολούθησαν πολλά όμορφια κορίτσια όπου έδειξαν τη συλλογή των Celebrity Skin με τις πέτρες πάνω στα ρούχα να παίζουν το ρόλο τους. Στην πορεία το ρόλο τους έπαιξαν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που επιλέχθηκαν με σκοπό να μεταφέρουν ακριβώς το feeling που ήθελε ο Δημήτρης. Ο ίδιος είχε δηλώσει άλλωστε και σε συνέντευξή του στο TLife πως η επιλογή των ηθοποιών γίνεται ώστε επαγγελματίες ηθοποιοί να παίξουν αυτό που τους ζητάς και να το κάνουν σωστά. Κι έτσι κι έγινε με τους Παναγιώτη Μπουγιούρη, Άντα Λιβιτσάνου και Τζένη Μπότση να κλέβουν την παράσταση.


Το event συνέχισε η Rita Attala η οποία παρουσίασε δημιουργίες που μπορείς να φορέσεις. Μακριά φορέματα και ολόσωμες φόρμες αρκετά θηλυκές με το κόψιμό τους να συνδυάζει το αγκάλιασμα της σιλουέτας διατηρώντας παράλληλα έναν αέρα που κολακεύει το σώμα.


Τη βραδιά έκλεισε η Celia D η οποία οφείλω να παραδεχτώ πως με κέρδισε αμέσως! Τα ρούχα της απόλυτα καλοδουλεμένα με προσοχή στις λεπτομέρειες που πρόδιδαν οι καλές ραφές, ο τρόπος που κόσμησε τα φορέματα της συλλογής ακόμα και το πόσο κομψά κουμπιά επέλεξε να χρησιμοποιήσει για να στολίσει την πλάτη των φορεμάτων της. Το όλο στιλ bohem με έντονα τα ινδιάνικα στοιχεία που σε κάνεις να θέλεις να τα φορέσεις το Καλοκαίρι κοντά στη θάλασσα. Η Celia D αναμφισβήτητα είναι μία πολύ ταλαντούχα σχεδιάστρια που τα ρούχα μου δίνουν την εντύπωση πως αποπνέουν την ιδιοσυγκρασία της ίδιας.


Και κάπως έτσι το AXDW έριξε αυλαία! Ήταν ωραία και περιμένουμε πως και πώς το επόμενο αφού αγαπάμε πολύ και πιστεύουμε τους νέους σχεδιαστές.

Read More

And More