Oops! Γιατί η Naomi Campbell δεν θέλει να ακούει για την Kendall Jenner;

Το τελευταίο διάστημα η Κendall Jenner βρίσκεται στο στόχαστρο των συναδέλφων της, μετά την τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Love. Συγκεκριμένα η Kendall δήλωσε ότι είναι πολύ επιλεκτική στις δουλειές που αναλαμβάνει γιατί δεν είναι ο τύπος του μοντέλου που θα κάνει 30 shows. Κάνει πολλά άλλα πράγματα, για την ακρίβεια χιλιάδες άλλα πράγματα, και αν θέλει να σταματήσει όταν φρικάρει, απλά το κάνει.

Όλη αυτή η τοποθέτηση δυστυχώς έφερε μεγάλο κίνημα αντιδράσεων στο Twitter από πολλά άλλα μοντέλα, με αποτέλεσμα η Κendall να γράψει και να ξαναγράψει στον προσωπικό της λογαριασμό, ότι τα λόγια της δεν ήταν αυτά και ότι λυπάται πολύ για τη λάθος εντύπωση που έχει δημιουργηθεί.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της σε night show, το supermodel Νaomi Campbell, ρωτήθηκε πως της φαίνεται που η Kendall είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στο κόσμο και η Cambell απαξιωτικά απάντησε: “Next question”, δηλαδή “Επόμενη ερώτηση”.

Αυτό δείχνει πόσο κακό κλίμα έχει δημιουργηθεί για την Jenner, από τις συναδέλφους της, γιατί όταν η Campbell ρωτήθηκε στο ίδιο show για την Kaia Gerber δεν δίστασε να αναφέρει πόσο πολύ την θαυμάζει και την παρακολουθεί που δουλεύει ασταμάτητα κάνοντας πάρα πολλά shows στις εβδομάδες μόδας! Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα διορθωθούν για την Κendall σύντομα και θα ξανακερδίσει την θέση που της αξίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες συναδέλφους της!

Read More

And More