Oscar de la Renta: Μια συλλογή για “μοντέρνες πριγκίπισσες” με στιλ

Το σχεδιαστικό δίδυμο του οίκου Oscar De La Renta, Fernando Garcia και Laura Kim, επέλεξαν το Μουσείο Cloisters, ένα κρυφό κόσμημα της Νέας Υόρκης που φιλοξενεί μεγάλο μέρος των μεσαιωνικών συλλογών του Μητροπολιτικού Μουσείου, για να παρουσιάσουν τη νέα συλλογή για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα.

Τα ρούχα περιείχαν εκπληκτικές embellishments λεπτομέρειες και πολλά “πλούσια” χρώματα, όσο “πλούσια” ήταν και τα υφάσματα. Χνουδωτά πλεκτά, βελούδινα, γούνινα και prints που μοιάζουν με βασιλικές ταπετσαρίες.

Ο οίκος φαντάζεται την κάθε γυναίκα σαν μια μοντέρνα πριγκίπισσα που θα νιώθει ξεχωριστή μέσα στο εντυπωσιακό φόρεμά της. Για αυτό και δημιούργησε princess style dresses από βελούδο, τούλι ή δαντέλα των οποίων το κάτω μέρος θύμιζε πριγκίπισσα της Disney, μιας και ήταν αρκετά ογκώδες.

Το φλοράλ στοιχείο έντυνε τα ρούχα σε όλο τους το μήκος, πείθοντάς μας ότι αυτό το μοτίβο θα “παίξει” πολύ και τον επόμενο χειμώνα.

Οι κλασικές cocktail φούστες δεν συνδυάστηκαν με κάποιο luxury top. Το σχεδιαστικό δίδυμο επέλεξε να δώσει μια πιο fresh πινελιά, προσθέτοντας από πάνω oversized πουλόβερ.

Τέλος, τα παλτό το επόμενο χειμώνα θα έχουν χρώμα και floral prints. Λαμπερό, εντυπωσιακό, μοντέρνο, που καλύπτει τις στιλιστικές απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας.

Read More

And More