Όσκαρ: Αυτά τα φορέματα θα μας μείνουν αξέχαστα όσα χρόνια και αν περάσουν!

Την Κυριακή έχουμε Βραβεία Όσκαρ, ένα εντυπωσιακό κόκκινο χαλί και σίγουρα λαμπερές καλεσμένες! Η βραδιά των Όσκαρ, χαρακτηρίζεται από εμφανίσεις που πραγματικά κόβουν την ανάσα. Λαμπερά φορέματα, κοσμήματα, μαλλιά και μακιγιάζ όλα μαζί δημιουργούν τα amazing look που βλέπουμε στο red carpet και κόβουν την ανάσα.

Στο πέρασμα των χρόνων δεν είναι λίγες οι εμφανίσεις που έχουν ξεχωρίζει, έτσι σήμερα θα κάνουμε μία αναδρομή και θυμηθούμε μερικές αξέχαστες στιγμές με φορέματα που έγραψαν ιστορία στον θεσμό και θα θυμόμαστε για πάντα!

 

 

Getty Images

Η Gwyneth Paltrow 1999 εμφανίζεται με αυτή την iconic gown του Ralph Laurent και βγαίνει νικήτρια της βραδιάς με την ερμηνεία της στο ”Ερωτευμένο Σαίξπηρ” κάνοντας μία δακρύβρεχτη ομιλία, αλλά μένοντας για πάντα στην ιστορία για αυτή της εμφάνιση.

Getty Images

Η Julia Roberts παρέλαβε το Oscar της το 2001 και άφησε ιστορία με το vintage Valentino φόρεμα της που συνδύασε με chic μαλλιά και μακιγιάζ σε αντίθεση με την ηρωίδα της ταινίας για την οποία βραβεύτηκε ”Erin Brockovich”.

Getty Images

H Halle Berry το 2002 παρέλαβε το πολυπόθητο αγαλματάκι αλλά κανείς δεν θα ξεχάσει το Elie Saab φόρεμα της με το διάφανο top και την berry φούστα από ταφτά. Από τις πιo chic σχεδόν naked εμφανίσεις του θεσμού!

Getty Images

2004 η Charlize Theron κερδίζει το Oscar για την ταινία ”Μοnster” και παίρνει για τις ανάγκες του ρόλου πολλά κιλά. Όλοι είχαν αγωνία να την δουν το βράδυ της τελετής και βεβαίως αυτή τους άφησε άφωνους. Με ένα sparkling Gucci φόρεμα με open back σχέδιο ήταν απλά εκθαμβωτική!

Getty Images

2004 και η Cameron Diaz με αυτό το  Ungaro Couture  σύνολο δίνει μία αναζωογονητική εικόνα στο red carpet φέρνοντας το boho στην πρώτη γραμμή του glam style.

Splash/Ideal Images

Η επίτομη του sexy chic ήταν το φόρεμα που επέλεξε η Hilary Swank το 2005, το μπλε Guy Laroche φόρεμα άφησε ιστορία με την τέλεια πλάτη και βεβαίως η Swan βγήκε νικήτρια της βραδιάς σε όλα τα επίπεδα κερδίζοντας και το χρυσό αγαλματάκι.

Getty Images

Η πανέμορφη Marion Cotillard με δημιουργία του Jean Paul Gaultier το 2008 καταφέρνει να κάνει μία παό τις πιο εντυπωσιακές εμφαίνεις στην ιστορία των Όσκαρ επιλέγοντας ένα φόρεμα σε σχήμα ψαριού που ταυτόχρονα ήταν και σέξι.

Splash/Ideal Images

Η Cate Blanchett το 2011 με δημιουργία  Givenchy Couture, 2011 κάνει μία από τις πιο εντυπωσιακές της red carpet εμφανίσεις .

Splash/Ideal Images

H Angelina Jolie το 2012 ακόμη με sexy ύφος περπατάει στο κόκκινο χαλί με αυτό το Αterlier Versace μαύρο φόρεμα και κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ την πόζα με το πόδι στο red carpet! Aπλά εκρηκτική.

Splash/Ideal Images

H Jennifer Lawrence κερδίζει το Όσκαρ το 2013 με υπέροχη strapless gown Dior, αλλα όλοι θα θυμούνται την επική τούμπα της όταν ανέβαινε να παραλάβει το βραβείο.

Splash/Ideal Images

Red στο red carpet δεν είναι πάντα safe επιλογή αλλά εδώ όλα πήγαν περίφημα!2013 η Aniston με custon Dior gown περπατάει στο κόκκινο χαλί και αφήνει ιστορία!

Splash/Ideal Images

Η  Lupita Nyong’o με gown σε γαλάζια ονειρική απόχρωση του οίκου Prada το 2014  που διαγράφει υπέροχη την σιλουέτα της.

Splash/Ideal Images

H Νicole Kidman έχει κάνει iconic εμφανίσεις αλλά αυτό το μπλε custom bow dress του Armani το 2018 μας έχει μείνει αξέχαστο και είναι πάντα στην λίστα με τα πιο ωραία red carpet look της΄.

 

Splash/Ideal Images

Δύσκολο να διαλέξεις μία εμφάνιση της Lopez στο κόκκινο χαλί αλλά αυτή το 2019 με το epic Tom Ford φόρεμα ξεχωρίζει. Μοιάζει να αποτελείται από εκατοντάδες mirror μωσαϊκά και απλα είναι amazign!

@valentino

Η πανέμορφη Zendaya γράφει ιστορία με αυτό το κίτρινο αέρινο Valentino φόρεμα στα περσινά βραβεία και γίνεται Fashion Icon της χρονιάς!

 

Read More

And More