Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: 8 fashion & beauty δώρα για να πεις «χρόνια πολλά»!

Η Ημέρα της Γυναίκας είναι μία γιορτή. Μια καλή ευκαιρία για να δείξουμε την εκτίμηση, την αγάπη και τον θαυμασμό μας στις γυναίκες δίπλα μας.

Aυτή η μέρα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες της ζωής μας: τη μαμά μας, τη γιαγιά μας, την αδελφή μας, την κολλητή μας. Εμείς οι ίδιες έχουμε επίσης την τιμητική μας. Τι καλύτερο λοιπόν από μία ιδιαίτερη χειρονομία, ένα special δώρο!

Όπως σου έχω γράψει πολλές φορές, εγώ, όταν θέλω να ξεχωρίσω με τις επιλογές μου και να μην καταλήξω σε ένα βαρετό δώρο, έχω έναν και μόνο προορισμό: το αγαπημένο μου Mediterranean Cosmos, εκεί όπου πάντα ανακαλύπτω πολύ περισσότερα από όσα φανταζόμουν. 

Στην παρακάτω λίστα που σου ετοίμασα θα βρεις τα δώρα που θα συγκινήσουν, δώρα όλο νόημα αλλά και ιδέες για να αναβαθμίσεις το στιλ! Γενικά, θα βρεις δώρα που θα κάνουν χαρούμενες όλες τις γυναίκες γύρω σου αλλά κυρίως ΕΣΕΝΑ!

Θέλω να έχω τις πιο ωραίες μπούκλες και θα τις ΕΧΩ!

Ψαλίδι μαλλιών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Mediterranean Cosmos

Aυτό είναι ένα δώρο που ήθελα να κάνω στον εαυτό μου πολύ καιρό και τώρα το βρήκα! Μοναδικό styling στα μαλλιά με το κωνικό ψαλίδι μαλλιών 2523PE της Babyliss. Είναι η ιδανική επιλογή, αν θες να ξεχωρίζεις και να είσαι και έτοιμη για κάθε περίσταση.  

Τα κόκκινα χείλη δεν τα ξεχνάει κανείς!

Κραγιόν MAC, Mediterranean Cosmos

Εδώ και καιρό κοιτάω το νεσεσέρ μου και ανακαλύπτω ότι δεν έχω στη make up συλλογή μου ένα κλασικό υπέροχο κόκκινο κραγιόν. Αυτό το εμβληματικό κραγιόν που πάντα δίνει classy sexy vibes θα είναι ένα ακόμη δώρο που θα κάνω σε μένα…μέρα που είναι! Το συγκεκριμένο μεγιστοποιεί τα χείλη και προσφέρει άμεσα όγκο, έχει μεταξένιο matte τελείωμα, γεμάτη κάλυψη και πλούσιο χρώμα μακράς διάρκειας! Το πήρα και δεν θα βγει ποτέ από την τσάντα μου!

Classy trench coat που δεν θεωρείται passé ποτέ

Καπαρντίνα Massimo Dutti, Mediterranean Cosmos

Η κολλητή μου λατρεύει τα classy items και με αυτή την καπαρντίνα σίγουρα θα την κάνω πολύ χαρούμενη. Ένα staple που αξίζει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της, διότι δεν ξεπερνιέται ποτέ! Η συγκεκριμένη έχει σταυρωτό κούμπωμα και λεπτομέρεια στη μανσέτα που της δίνει extra φινέτσα.

Slingbacks, γιατί οι Γαλλίδες…ξέρουν!

Slingbacks Μigato, Mediterranean Cosmos

Δεν μπορώ να σκεφτώ καμία από τις γυναίκες της ζωή μου που να μην ξετρελαθούν με αυτό το δώρο. Το ίδιο και εσύ! Αν ψάχνεις δώρο που θα αρέσει σε μαμά, κολλητή, αδελφή, τότε αυτή η slingback γόβα με μαύρη στρογγυλή μύτη και chunky medium τακούνι θα τις γοητεύσει! Το πασπαρτού item για κομψές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Mια statement τσάντα αρκεί για να κάνεις τη διαφορά!

Τσάντα Papageorgiou Leather & Fur, Mediterranean Cosmos

Μία statement τσάντα είναι αρκετή για μία αξέχαστη εμφάνιση. Αυτή η δερμάτινη, ιταλική, εντυπωσιακή τσάντα θα χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις σε όποια γυναίκα την κρατήσει. Έχω σκεφτεί ήδη ποια θα είναι η τυχερή μου φίλη που θα δει το every day styling της να αλλάζει με αυτό το αξεσουάρ!

Θέλω να έχω στιλ κάθε…ώρα!

Ρολόι TISSOT Τempus Watches, Mediterranean Cosmos

Αυτό το υπέροχο ρολόι έχει όλα όσα θες. Κομψό, θηλυκό, σοβαρό, και μάλιστα με την υπογραφή μιας Ελβετικής εταιρείας, που του δίνει ακόμη μεγαλύτερο status. H μαμά μου θα χαρεί πολύ με αυτό το δώρο και μαζί κι εγώ που θα τη δω τόσο χαρούμενη.

Το άρωμα που θα με συνοδεύει όλη την ημέρα!

Άρωμα The Body Shop, Mediterranean Cosmos

Αναζητούσα εδώ και καιρό ένα άρωμα με unisex χαρακτήρα, που θα αποτυπώνει ευχάριστες νότες λουλουδιού και θα εξελίσσεται μέσα στην ημέρα, χαρίζοντάς μου μοναδική αίσθηση. Το ανακάλυψα στο The Body Shop! Σχεδιασμένο για να φοριέται από τον οποιονδήποτε θέλει να αισθάνεται ευχάριστα, αυτό το Eau de Parfum με άρωμα μανόλιας είναι απλά ξεχωριστό. Αυτή η σταγόνα που θα βάλω το πρωί και θα με συνοδεύει όλη την ημέρα.

Όλη η περιποίηση που θέλεις… σε ένα προϊόν!

Μάσκα ενυδάτωσης Τhe Drugstore, Mediterranean Cosmos

Είναι κάποιες μέρες που, γυρνώντας στο σπίτι, το μόνο που αναζητά η επιδερμίδα σου είναι βαθιά ποιοτική ενυδάτωση. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που θα της κάνεις δώρο μία μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης και δεν θα σε λατρέψει. Η Caudalie μας “συστήνει” την απόλυτη περιποίηση με ένα μόνο προϊόν, που αξίζει να δοκιμάσεις ή να χαρίσεις σε όσες αγαπάς. Εντατική θρέψη και ανακούφιση με μία κίνηση, ενώ το αποτέλεσμα είναι απαλή επιδερμίδα. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερo;