Palm Springs Film Festival Awards: Τι φόρεσαν οι stars;

Εγκαινιάζοντας τη νέα σεζόν, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Palm Springs μας έδωσε την πρώτη red carpet γεύση για το νέο έτος.
Με μια υψηλού προφίλ λίστα από νικητές- από την Sandra Bullock μέχρι τη Julia Roberts πάμε να δούμε τι επέλεξαν να φορέσουν οι celebrities που παραβρέθηκαν στο λαμπερό αυτό event!

/
H Sandra Bullock φόρεσε ένα Alex Perry φόρεμα, με Brian Atwood γόβες και Jimmy Choo clutch για να παραλάβει το βραβείο Desert Palm Achievement –για το ρόλο της στην ταινία Gravity.

/
H Amy Adams – που πήρε το βραβείο Ensemble Performance Award για την ταινία American Hustle, φόρεσε μια τουαλέτα Juan Carlos Obando Casadei γόβες και κοσμήματα Cartier.

/
Η Julia Roberts φόρεσε ένα Gucci φόρεμα και μαύρες λουστρίνι γόβες για να παραλάβει το βραβείο Spotlight Award για το ρόλο της στην ταινία August: Osage County.

/
O Matthew McConaughey φόρεσε ένα Saint Laurent κοστούμι για να παραλάβει το βραβείο Desert Palm Achievement Award –για το ρόλο του στην ταινία Dallas Buyers Club, ενώ η Camilla Alves φόρεσε μια τουαλέτα Mikael D.

/
Η Naomie Harris συνδύασε το Naeem Khan δαντελένιο φόρεμα της με Jimmy Choo πέδιλα και κοσμήματα David Morris.

/
Η Meryl Streep φόρεσε ένα μαύρο pencil παντελόνι και ένα top με απλικαρισμένα κρύσταλλα για να παραλάβει το Icon Award προς τιμήν της καριέρας της.

/
Η Jane Fonda φόρεσε μια μαύρη παντελόνα και τη συνδύασε με χρυσό jacket και χρυσά peep-toes.

/
H Lupita Nyong’o – που παρέλαβε το Breakthrough Performance Award- φορούσε ένα φόρεμα Elie Saab με Christian Louboutin πέδιλα, κοσμήματα Cartier και ένα clutch Judith Leiber.

Read More

And More