Παρίσι: Tα street style look από την εβδομάδα μόδας που θέλουμε να αντιγράψουμε!

Σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα σε όλα εκείνα τα κορίτσια που περπάτησαν στους δρόμους της Πόλης του φωτός για να δώσουν το “παρών” στα μεγαλύτερα shows. Για ακόμα μια φορά, το Tlife θα σου δείξει τα πιο στιλάτα street style, τα ευφάνταστα looks που επέλεξαν και τις τάσεις που αποφάσισαν οι ίδιες να εντάξουν στο προσωπικό τους στιλ, σε μία περίεργη περίοδο αφού ο Covid έχει αλλάξει τα πάντα, ακόμη και στις Fashion Weeks.

Κάθε φορά που ξεκινούν τα Fashion Weeks η προσοχή στρέφεται στις μητροπόλεις τη μόδας: Παρίσι, Mιλάνο, Λονδίνο, Νέα Υόρκη και μένει εκεί για αρκετό καιρό. Από τις πασαρέλες, άλλωστε, αναδεικνύονται οι τελευταίες τάσεις της μόδας σε ρούχα, μαλλιά, αξεσουάρ. To street style αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης, όχι μόνο γιατί δίνει ιδέες να συνδυάσουμε κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και να ανανεώσουμε το στιλ μας, αλλά και γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για να μείνει κανείς ενημερωμένος με τις τάσεις της μόδας.

Οι influencers και οι στιλάτες καλεσμένες, παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα από το Παρίσι, κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε τις εμφανίσεις τους, να τις αποθηκεύσουμε στο… σκληρό μας δίσκο και να εμπλουτίσουμε το στιλ μας με ιδέες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

Aς τις απολαύσουμε!

Φωτογραφίες Getty Images

H Ευγενία Νιάρχου με πλεκτό φόρεμα σε πράσινο και μπλε χρώμα που συνδύασε με λευκό πουκάμισο από μέσα. Στιλάτη καμπαρντίνα σε καφέ απόχρωση και λεπτό καρό που έριξε στους ώμους. Το σύνολότης ολοκλήρωσε με γόβες που έχουν αλυσίδα στο αστράγαλο και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα shoe trends.

Μπότες και καπέλο που θυμίζει ιππασία είναι τα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το σετ σακάκι και σορτσάκι σε τέλειο χρωματικό συνδυασμό μπλε μαύρου!

H oλόσωμη φόρμα, συνεχίζει να είναι μία αξεπέραστη επιλογή με flat μποτάκια και signature ζώνη του οίκου Dior!

Βaby boom! H Jeane Dammas επιλέγει ρομαντικό φόρεμα σε λευκό χρώμα με καμπαρντίνα και camel μποτάκια, και μας δείχνει πως παραμένεις στιλάτη στην εγκυμοσύνη.

Η νεόνυμφη Νatalia Vodianova επιλέγει καρό κουστούμι Dior για να παρακολουθήσει το φετινό show και κρατάει μία statement τσάντα του οίκου.

Οι μικροσκοπικές τσάντες του Jacquemus συνεχίζουν να κάνουν θραύση και φέτος στα street style. Εδώ μας αρέσει, εδώ μας αρέσει πολύ το tattoo style μπλουζάκι που φοριέται μέσα από το leather αμάνικο φόρεμα.

Cool look! Μία εμφάνιση με a-line φόρεμα και basket hat του οίκου Prada, ενώ η neon τσάντα Βottega Veneta δίνει το στιλάτο twist που χρειάζεσαι για τα μονόχρωμα look του χειμώνα.

Βολάν και δέρμα, τάσεις που συναντάμε κάθε σεζόν στις collection. Eδώ βλέπουμε πώς φοριούνται σωστά. Ενα πανωφόρι με ruffle details στα μανίκια και ένα παλτό σε κόκκινο χρώμα που κάνει την διαφορά.

Φόρεσε την midi δερμάτινή σου φούστα με μεταξωτό πουκάμισο και neon αξεσουάρ: παπούτσια, γυαλιά και σκουλαρίκια, σε ένα very stylish look όπως αυτό από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Όλοι οι καλεσμένοι φορούσαν μάσκες και τις προσάρμοσαν στα σύνολά τους. Εδώ έχουμε total black σύνολα με μαύρες μάσκες και φαίνεται σαν αυτή να είναι η νέα στολή των fashionistas αφού το μαύρο ανέκαθεν ήταν το αγαπημένο τους χρώμα.

Read More

And More