Πες μου τι τύπος είσαι… να σου πω τι καπέλο σου ταιριάζει!

Toν χειμώνα τα αξεσουάρ είναι κυρίως για το κρύο (δηλαδή καπέλο, σκούφος, κασκόλ, γάντια κ.λ.π.). Xρειάζεται να έχεις πάντα κάτι να σε ζεσταίνει και όχι δεν φτάνει μόνο το πανωφόρι σου. Τα αξεσουάρ που θα συμπληρώσουν το style σου άψογα πρέπει να είναι στο ίδιο ύφος με τα υπόλοιπα ρούχα σου. Έτσι θα τα φοράς με τα περισσότερα look σου, και θα έχεις πάντα safe αποτέλεσμα.

Πάμε να δούμε μαζί τι καπέλο ή σκουφάκι πρέπει να αγοράσεις για να είσαι σωστά ντυμένη ανάλογα με το δικό σου style.

 

1.Boho style – καπέλο

Είσαι bohemian τύπος, αγαπάς τα χρώματα, τα κοσμήματα τις velvet υφές, και τα κρόσσια; Τώρα τον χειμώνα επενδύεις σε κάπες, σε παλτό με fur details, σε κοτλέ παντελόνια και θες και το σωστό αξεσουάρ στο κεφάλι; Το καπέλο είναι το καλύτερο που μπορείς να φορέσεις για να κρατήσεις το boho ύφος σου και να παραμείνεις ζεστή. Μην φοβηθείς το χρώμα. Ένα berry ή ένα dark green θα είναι super επιλογή για σένα.

 

2.Sporty style – σκούφος

Aγαπάς το sporty style, θέλεις άνεση στις εμφανίσεις δεν φοράς συχνά fancy ρούχα και αν μπορούσες θα φορούσες πάντα sneakers; Σκουφάκι σε έντονο χρώμα είναι το τέλειο αξεσουάρ για σένα. Δίνει cool ύφος στο ήδη χαλαρό style σου και κυρίως δεν σε απασχολεί ποτέ το πως είναι τα μαλλιά σου.

 

3.Τοmboy style – τραγιάσκα

Έχεις πάντα ανδρικά στοιχεία στην εμφάνισή σου, λατρεύεις τα flat shoes και τα πουλόβερ συνδυασμένα με πουκάμισο και σακάκι; Για ένα κορίτσι σαν εσένα το σωστό καπέλο είναι μία τραγιάσκα που θα ολοκληρώσει όπως πρέπει το tomboy style σου!

Read More

And More