Ποια διάσημη σχεδιάστρια θα κάνει show στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο!

Στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο θα γίνει 3 Οκτωβρίου το πρώτο fashion show!

H Mary Katrantzou τα κατάφερε και θα παρουσιάσει την συλλογή της εκεί, γιορτάζοντας έτσι τα 10 χρόνια στον χώρο της μόδας.

A model walks the runway at the Mary Katrantzou show during London Fashion Week September 2018 at XXXX on September 15, 2018 in London, England.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το ίδιο το μνημείο, με τεχνικές στα υφάσματα, εμπνευσμένες από τη φιλοσοφία της εποχής, τις τέχνες, τη λογοτεχνία και την επιστήμη της που συνδέεται με το ναό. Ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης, Βαγγέλης Παπαθανασίου, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με την Μαίρη Κατράντζου θα επιμεληθεί μουσικά την εκδήλωση.

Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε κανέναν αρχαιολογικό χώρο, ας θυμηθούμε τις προσπάθειες που έκανε ο οίκος Gucci για να κάνει το show στην Aκρόπολη και δεν ευδοκίμησαν, παρόλα αυτά η Κatrantzou πήρε έγκριση επειδή η εκδήλωση είναι φιλανθρωπική.

H εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με το ίδρυμα ”Ελπίδα” της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Το ίδρυμα ”Ελπίδα” αναφέρει επίσης πως η Μαίρη Κατράντζου δέχθηκε να γίνουν όλα αφιλοκερδώς και πως μοναδικός αποδέκτης των εσόδων θα είναι ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.

Το Σούνιο είναι ένας από τους πιο ωραίους χώρους σε όλη την Ελλάδα μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας και με μαγευτική θέα, φαντάζει υπέροχο location για ένα fashion event.

H Katrantzou ήξερε ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση παρόλα αυτά για αυτήν δεν υπήρχε άλλο μέρος, προσπάθησε και τελικά τα κατάφερε και έτσι θα απολαύσουμε ένα μοναδικό fashion event

Read More

And More