Ποια είναι η νύφη που σας άρεσε πιο πολύ; Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Η ψηφοφορία για την πιο εντυπωσιακή νύφη της χρονιάς ολοκληρώθηκε! Δες εδώ τα αποτελέσματα όπως διαμορφώθηκαν από τις ψήφους σας!

1.Βάσια Λόη (1023 ψήφοι)
2.Τατιάνα Μπλάτνικ (1015 ψήφοι)
3.Βίκυ Καγιά (788 ψήφοι)
4.Μαριέττα Χρουσαλά (407 ψήφοι)
5.Φαίη Σκορδά (396 ψήφοι)
6.Νάταλι Κακκαβά (382 ψήφοι)
7.Αννίτα Πάνια (346 ψήφοι)
8.Μαρία Κορινθίου (332 ψήφοι)
9.Καλομοίρα (246 ψήφοι)
10.Δήμητρα Αιγινίτη (176 ψήφοι)
11.Νένα Χρονοπούλου (18 ψήφοι)

H χρονιά που μας πέρασε ήταν η χρονιά των γάμων! Εκατοντάδες τόνοι μελανιού και δεκάδες ώρες τηλεοπτικού χρόνου αφιερώθηκαν στην κάλυψη των πιο εντυπωσιακών γάμων! Το επίκεντρο των συζητήσεων όμως είναι πάντα το νυφικό!

Εμείς συγκεντρώσαμε εδώ τα πιο λαμπερά νυφικά για να ψηφίσεις αυτό που σου άρεσε περισσότερο! Ανέδειξε με την ψήφο σου το αγαπημένο σου!


H Μαριέττα Χρουσαλά με ένα ρομαντικό νυφικό από την Σήλια Κρηθαριώτη. Επέλεξε ένα λιτό σχέδιο κατασκευασμένο από περίτεχνη δαντέλα που αναδείκνυε υπέροχα το σώμα της.


Η Φαίη Σκορδά με ένα σέξι νυφικό που εμπνεύστηκε η ίδια και σχεδίασε ο Νικόλας. Το μίνι μήκος σε συνδυασμό με την ουρά δημιούργησε ένα πολύ grande φόρεμα με red carpet διάθεση.


Η Δήμητρα Αιγινίτη με καλοκαιρινή διάθεση στο γάμο της στη Σαντορίνη. Το φόρεμα της συνδυασμένο με σανδάλια gladiators εναρμονιζόταν με τη δροσερή αύρα του Αιγαίου.


Η Βίκυ Καγιά με μια καταπληκτική δημιουργία της Σήλιας Κρηθαριώτη. Το φόρεμα της από δαντέλα και φτερά είναι ένα πολύ τολμηρό κομμάτι που χρειάζεται ένα top model για να το υποστηρίξει!


Και η Βάσια Λόη προτίμησε την Σήλια Κρηθαριώτη για το σχεδιασμό του νυφικό της. Στην ουσία είναι ένα στράπλες φόρεμα επενδεδυμένο με ένα κομμάτι ύφασμα από δαντέλα και στρας με πολύ εντυπωσιακό βέλο.


Η Καλομοίρα με ένα νυφικό “transformer” των MI-RO. Το φόρεμα μεταμορφωνόταν σε κάθε στάδιο του γάμου!


H Αννίτα Πάνια έκανε τη διαφορά με ένα κόκκινο φόρεμα. Ο rock γάμος της χρειαζόταν ένα πολύ rock φόρεμα και φυσικά το πλέον ιδανικό για την περίσταση ήταν το κόκκινο μίντι φόρεμά της.


H Νάταλι Κακκαβά με μια δημιουργία της Έλενας Βορρέα. Το νυφικό της διακρινόταν για το περίτεχνο μπούστο αλλά και το φιόγκο στη μέση που έδινε στο σώμα το σχήμα κλεψύδρας.


Η Μαρία Κορινθίου με ένα εντυπωσιακό σχέδιο της Έλενας Βορρέα. Ο “θαλασσινός” της γάμος απαιτούσε ένα εξαιρετικά ανάλαφρο αλλά και glamorous κομμάτι!


Η Νένα Χρονοπούλου λέει όχι στο λευκό και φοράει ένα νυφικό σε μπλε από τον Βασίλειο Κωστέτσο.


Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ένα βασιλικό γάμο με νυφικό από τον Angel Sanchez. Το σχέδιο του φορέματος άρμοζε πλήρως στις περιστάσεις των Σπετσών αφαιρώντας κάθε αίσθηση περιττού εντυπωσιασμού.

Read More

And More