Ποια είναι τα κομμάτια “κλειδιά” που κολακεύουν σχεδόν κάθε σωματότυπο!

Όταν αποφασίζουμε να επενδύσουμε σε ένα ρούχο, το πρώτο πράγμα που τσεκάρουμε είναι αν μας πηγαίνει, αν αναδεικνύει το σώμα μας κι αν μας κολακεύει. Νομίζω συμφωνείς απόλυτα μαζί μου! Για παράδειγμα, όταν έχουμε ντυθεί και πριν βγούμε από το σπίτι, κοιταζόμαστε στον καθρέφτη, κάνουμε μια στροφή, μια πόζα, κοιτάζουμε το πίσω μέρος, και όλα αυτά γιατί θέλουμε να δείχνουμε όσο πιο κομψές γίνεται.

Πάνω κάτω ξέρεις ποιες γραμμές ταιριάζουν στο σώμα σου και ποια χρώματα σου πηγαίνουν! Εγώ σήμερα όμως, θα σου μιλήσω για κομμάτια κλειδιά που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και που πρέπει να αποκτήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να κοιταχτείς στον καθρέφτη για πάνω από ένα λεπτό. Όλα αυτά τα κομμάτια κλειδιά υπόσχονται να κάνουν το κάθε σώμα σούπερ τέλειο, να τονίσουν τα δυνατά σημεία της γυναικείας σιλουέτας και να κάνουν την κάθε γυναίκα να φαίνεται πιο ψηλή και αδύνατη. Όλα αυτά δηλαδή, που επιθυμούμε από τη στιλιστική μας επιλογή κάθε μέρα.

Τώρα που μένουμε σπίτι έχεις χρόνο να ανακαλύψεις ποια από αυτά υπάρχουν στην ντουλάπα σου και να τους δώσεις ξανά όταν βγούμε την ανάλογη προσοχή στο styling ή να οργανώσεις σιγά σιγά κάποιες ποιοτικές αγορές για το προσωπικό σου στιλ.

Wrap dress

Diane Von Furstenberg

Ένα φόρεμα με ιστορία, που όμως είχε ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, τις τελευταίες σεζόν έχει ενταχθεί δυναμικά στα trends και κατ’ επέκταση στο στιλ μας. Το αγαπάμε γιατί αναδεικνύει κάθε σιλουέτα, κολακεύει το στήθος, αλλά το βασικό είναι ότι τονίζει τη μέση. Επέλεξε ένα σε μίνι, μίντι ή μάξι γραμμή και θα με θυμηθείς. Τα σχόλια που θα λάβεις θα είναι πολλά…

Κόκκινο

@haileybieber

Δεν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά πρόκειται για ένα χρώμα που θα κάνει τη διαφορά. Το κόκκινο πάντα κάνει μια γυναίκα να φαίνεται εντυπωσιακή, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ένα ερώτημα που μας προβληματίζει είναι αν ταιριάζει περισσότερο σε ξανθές, καστανές, μελαχρινές κ.λ.π.. Η απάντηση είναι μια και είναι ξεκάθαρη. Το κόκκινο ταιριάζει σε όλες και -ναι- μπορείς να το φορέσεις χωρίς φοβό.

Οff shoulder

@alexachung

Αν πρόκειται να βγεις ραντεβού, τότε οπωσδήποτε πρέπει να φορέσεις κάτι με off shoulder cut. Είτε φόρεμα, είτε τοπ. Αρέσει πολύ στα αγόρια γιατί αφήνει ακάλυπτο ένα μέρος του σώματος, χωρίς να είναι προκλητικό, αλλά ούτε και αδιάφορο. Ναι, έχει κάτι σέξι και κάτι ρομαντικό ταυτόχρονα. Όσα κιλά κι αν ζυγίζεις, ότι σωματότυπο κι αν έχεις, φόρεσέ το γιατί τονίζει τα κόκαλα (τις κλείδες δηλαδή) και τους ώμους.

Full skirt

@oliviapalermo

Full skirt με ένα στενό σχετικά top είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να αποθεώσει κάθε σώμα και ευθύς αμέσως θα σου εξηγήσω γιατί. Έχεις σωματότυπο μήλο; Η full skirt θα τονίσει τη μέση σου και θα την κάνει να φαίνεται πιο αδύνατη. Έχεις σωματότυπο αχλάδι; Τότε αυτό το στιλ φούστας θα καλύψει τις ατέλειες στην περιφέρεια και θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα

Ζώνη

@emrata

Με μία κίνηση αναβαθμίζεις πολλά βασικά σου κομμάτια αλλά το κυριότερο δίνεις νέο σχήμα στην σιλουέτα σου. Δοκίμασε την με φορέματα ή φούστες και δες πόσο θα σε ανανεώσει αυτή η νέα δυνατότητα. Θα αλλάξεις πολλά σύνολα που ηδη βαριέσαι αλλά θα δείξει και πιο ισορροπημένο το σώμα σου.

Κουστούμι

@jeannedamas

Σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη και είναι μία σοφιστικέ και στιλάτη επιλογή πέρα από τάσεις. Το σακάκι με τους τονισμένους ώμους σε συνδυασμό με το παντελόνι δίνει στην εικόνα μία συμμετρία και σπάνια δεν κολακεύει. Συνδυασμένο με γόβες ή πέδιλα δημιουργούν νένα υπέροχ σύνολο.

Ανδρικό μαύρο παντελόνι

@victoriabeckham

Αξεπέραστη επιλογή, πρέπει να έχουμε όλες στην ντουλάπα μας ένα στιλάτο μαύρο παντελόνι μας κολακεύει και μας βγάζει πάντα απο την δύσκολη θέση όταν δεν ξέρουμε τι να βάλουμε. Συνδυασμένο με πουκάμισο και χρυσά κοσμήματα αποτελεί τον καλύτερο συνδυασμό.

Read More

And More