Ποιος απαγόρευσε στην Meghan Markle να φορέσει το αγαπημένο της αξεσουάρ;

Η Meghan Markle έχει κερδίσει τους τελευταίους μήνες μία υψηλή θέση ανάμεσα στις καλοντυμένες γυναίκες, χάρη στο μοναδικό στυλ της. Το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε στον τελικό του τουρνουά τένις του Wimbledon μαζί με την Κate Middleton και πέρασαν παρέα ένα απόγευμα χωρίς τους συζύγους τους, παρακολουθώντας τον μεγάλο αγώνα!

Και οι δύο γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτού του είδους οι εμφανίσεις απαιτούν απόλυτα κομψό look και γι’ αυτό η Kate Middleton διάλεξε ένα midi φόρεμα σε black & white απόχρωση, ενώ η Μarkle διάλεξε ένα Ralph Lauren σύνολο με ριγέ men’s style πουκάμισο και λευκό open wide παντελόνι. Το συνδύασε με Illesteva μαύρα κοκάλινα γυαλιά και μία τσάντα Givenchy, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κρατούσε στα χέρια το Maison Michel καπέλο της, γιατί οι κανόνες του Wimbledon της απαγόρευαν να… το φορέσει!

Σύμφωνα με το dress code του θεσμού, οι άνδρες επιβάλλεται να φορούν σακάκι, ενώ όλοι όσοι κάθονται στο royal box απαγορεύεται να φορούν καπέλο, για να μην εμποδίζουν την θέα στο υπόλοιπο κοινό.

Έτσι, η Meghan Μarkle παρακολούθησε τον αγώνα χωρίς να φορέσει το αγαπημένο της αξεσουάρ, αφού καθόταν στις πρώτες θέσεις και αυτό θα δημιουργούσε… πρόβλημα για την ορατότητα των θεατών που βρίσκοντας πίσω της!

Παρ’ όλα αυτά, φάνηκε να περνάει υπέροχα μαζί με την Kate Middleton, γελώντας και ψιθυρίζοντας η μία στην άλλη σχόλια για… την απόδοση της Serena Williams.

Read More

And More