Ποιος οίκος θα παρουσιάσει την επόμενη συλλογή του σε αυτό το αινιγματικό κάστρο

Συνεχίζοντας τον  δημιουργικό διάλογο με ιστορικά μέρη, ο Alessandro Michele επιλέγει ένα αριστοτεχνικό και αινιγματικό κάστρο για να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή. Το Καστέλ ντε Μόντε (Castel del Monte) στην περιοχή της Απουλίας στην Ιταλία στις 16 Μαίου. Πάντα πιστός στην δέσμευσή του για προστασία και προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς ο οίκος  θα στηρίξει τα σχέδια ενίσχυσης και βελτίωσης του ιστορικού μνημείου.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci Official (@gucci)

Το Καστέλ ντε Μόντε αποτελεί μνημείο της Παγκόσμιος Πολιτιστικής Κληρονομία από το 1996 και προστατεύεται από την UNESCO. Το χαρακτηριστικό του είναι το οκταγωνικό του σχήμα, μοναδικό για την εποχή που χτίστηκε και έχει μπόλικο μυστήριο γύρω από αυτό. Το κάστρο  παρήγγειλε ο  αυτοκράτορας Φρειδερίκος Β΄ το 124 και είναι χτισμένο στην πόλη Άντρια στην περιοχή της Απουλίας στη Νοτιοανατολική Ιταλία.

Το αριστουργηματικό κτίριο αποτελεί ένα τέλειο συνδυασμό στοιχείων αρχιτεκτονικής και διακόσμησης από τη Βόρεια Ευρώπη, τον Ισλαμικό κόσμο και την Κλασική Αρχαιότητα, συνδυασμό δηλαδή πολλών πολιτισμών χαρακτηριστικό στοιχείο της Μεσογείου και της κουλτούρας της!

Είμαστε σίγουροι ότι η συλλογή θα έχει πολλά στοιχεία από όλη αυτή την αινιγματική και ιστορική αίσθηση και ανυπομονούμε να δούμε πως θα παρουσιαστεί!

Read More

And More