Ποιος σχεδιαστής αναλαμβάνει την θέση του Tom Ford και γίνεται Πρόεδρος του CFDA

Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Thom Browne εξελέγη ο επόμενος Πρόεδρος του. Ο διορισμός του ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2023. Ο Μπράουν διαδέχεται τον Τομ Φορντ, ο οποίος έχει υπηρετήσει ως πρόεδρος για τρία χρόνια. Το διοικητικό συμβούλιο της CFDA εξέλεξε ομόφωνα τον Thom Browne για τη διετή θητεία.

Thom Browne- Splash/Ideal Images

Όσο ο Ford ήταν ο πρόεδρος, ξεκίνησε νέα προγράμματα που έφεραν την πολυπόθητη ποικιλομορφία, την ισότητα ενώ πρωτοστάτησε σε συνεργασίες με επωνυμίες για να βοηθήσει στην παροχή εκατοντάδων ευκαιριών και θέσεων εργασίας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thom Browne (@thombrowne)

Ο Browne εξέδωσε μια δήλωση σχετικά με την νέα του θέση και είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αναλάβω την προεδρία της CFDA. Νιώθω τεράστια ευθύνη για να συνεχίσω τη θετική και σημαντική δουλειά του Tom, της Diane von Furstenberg και του Stan Herman. Νιώθω επίσης ότι είναι σημαντικό να ανταποδώσω σε έναν κλάδο που με στήριξε τόσο καλά τα τελευταία 20 χρόνια. Είμαι τόσο περήφανος που είμαι Αμερικανός σχεδιαστής…συμβαίνουν τόσα πολλά  στην αμερικάνικη Μόδα σήμερα που ο κόσμος πρέπει πραγματικά να δει και να αναγνωρίσει και να εκτιμήσει πραγματικά».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thom Browne (@thombrowne)

Ο Browne κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τη δική του ομώνυμη ετικέτα το 2003 και έκτοτε έγινε παράδειγμα για την αμερικανική ραπτική, με τη δική του χαρακτηριστική αισθητική.

 

Φωτογραφίες-Getty/Splash/Ideal Images

 

Read More

And More