Πως να δημιουργήσεις ένα mix & match look; Η Sarah Jessica Parker απαντάει με την στιλιστική της επιλογή

Όταν πρόκειται να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, συνήθως επιλέγουμε τη μονοχρωμία ή τον συνδυασμό κάποιων χρωμάτων που μας κάνουν και νιώθουμε safe. Υπάρχουν στιγμές που προσθέτουμε κάποια μοτίβα για να δώσουμε ένα twist, αλλά συνήθως φοβόμαστε να συνδυάσουμε δύο ιδιαίτερα patterns μεταξύ τους. Λογικό το βρίσκω αφού πρέπει να είσαι master για να είναι οκ το αποτέλεσμα.

Η ιέρεια της μόδας Sarah Jessica Parker όμως, μας έδειξε έναν τέλειο για να συνδυάσουμε τις ρίγες και το φλοράλ σε ένα look χωρίς να έρθουμε αντιμέτωπες με την αποτυχία ή την υπερβολή. Αν σου αρέσει λοιπόν, η ιδέα του mix & match look τότε μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματά της.

Διαλέγεις ένα τοπ με floral μοτίβο κι ένα παντελόνι με ρίγες ή το αντίθετο. Αυτό που προσέχεις είναι είναι τα δύο κομμάτια να έχουν ίδια χρώματα για να υπάρχει ισορροπία στο αποτέλεσμα. Επίσης, μας αρέσει πολύ ιδέα των loose γραμμών, αφού δίνουν extra stylish mood και κρύβουν ατέλειες.

Αν τα έχεις καταφέρει μέχρι αυτό το σημείο, τότε μπορείς να περάσεις στα αξεσουάρ. Μια καλή ιδέα είναι να επιλέξεις παπούτσια και τσάντα στο ίδιο ακριβώς χρώμα, ακόμα κι αν κάνουν αντίθεση με το υπόλοιπο σύνολο.

Σαν τελευταία πληροφορία θέλω να σου πω πως η SJP είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Intimissimi για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018/19. Το look της ηθοποιού είναι από τη new collection του brand και το επέλεξε για να φωτογραφηθεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τις ανάγκες της καμπάνιας! Οπότε αν λάτρεψες αυτό το outfit όσο εμείς, ξέρεις σε ποια καταστήματα θα το βρεις.

Read More

And More