Πώς βγαίνουν οι σταρ στην παραλία; Τι μαγιό φοράνε;

Η επιλογή του μαγιό δεν είναι εύκολη υπόθεση! Δες εδώ τα στιλιστικά τρικς των celebrity για να μάθεις πως να διαλέξεις το μαγιό που θα αναδείξει τα… προσόντα σου.

MEGAN FOX
Η Μegan Fox ψηφίζει στράπλες! Ο συγκεκριμένος τύπος μαγιό είναι η πιο ασφαλής λύση εάν θέλεις να ενισχύσεις το μπούστο σου. Επειδή δεν έχει τιράντες δείχνει την περιοχή ανάμεσα στο στήθος και το λαιμό πιο μακρόστενη και κερδίζει σε πόντους. Απέφυγέ το εάν έχεις μεγάλο στήθος, γιατί δεν θα νιώθεις άνετα. Είναι χωρίς αμφιβολία η πιο σέξι εκδοχή του μπικίνι και αυτή που επέλεξαν πολλές σταρ φέτος.


KIM KARDASHIAN
Η Kim Kardashian ακολουθεί ένα πολύ έξυπνο στιλιστικό τρικ για να “ενισχύσει” το μπούστο της. Φοράει μπικίνι με οριζόντιες ρίγες που τονίζουν και δίνουν την αίσθηση του μεγαλύτερου -όχι βέβαια ότι το έχει και ανάγκη.
Εάν αγχώνεσαι όμως για την περιφέρεια είναι προτιμότερο στο κάτω μέρος να φορέσεις ένα μονόχρωμο κομμάτι.
Το “τριγωνάκι” πάντως είναι από τα πιο σέξι μαγιό χωρίς καμία αμφιβολία -και το πιο διαχρονικό!


ΚΑΤΥ PERRY
Η Κaty Perry επιλέγει ένα πιο girly μαγιό με φιόγκους. Γενικά οι φιόγκοι και τα φρου φρου τονίζουν και δίνουν ιδιαίτερο όγκο. Θα πρέπει να τα αξιοποιείς στα σημεία που θέλεις να τραβήξεις την προσοχή και να τα αποφεύγεις στα σημεία από τα οποία θέλεις να αποσύρεις το οπτικό ενδιαφέρον.


ΝΑOMI WATTS
H Naomi Watts φοράει τουνίκ με πολύ έντονο φλοράλ μοτίβο. Για το λόγο αυτό προτιμάει ένα μίνιμαλ πολύ απλό αλλά κομψό μπικίνι. Πρέπει να ξέρεις ότι όσο πιο ψηλά δένει το κάτω τμήμα του μαγιό στα πλάγια τόσο πιο λεπτό και μακρύ φαίνεται το πόδι. Εάν δεν έχει καμπύλες προτίμησε ένα μπικίνι που δένει μπροστά στο στήθος για να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου.

Read More

And More