Πόσο καιρό πρέπει να περιμένεις για να αποκτήσεις το τζιν της Meghan Markle;

Έχουμε ήδη καταλάβει την δύναμη του φαινομένου “Μeghan Markle”, αφού κάθε εμφάνιση που κάνει έχει φοβερό αντίκτυπο σε brands που επιλέγει να φορέσει. Ένα από αυτά ήταν και το denim brand Huit, που δεν φανταζόταν τι θα συνέβαινε μετά την εμφάνιση της Meghan με μαύρο τζιν από την συλλογή του, λίγους μήνες πριν.

Η Markle επέλεξε ένα μαύρο τζιν Huit για μία επίσκεψη στο Cardiff Castle στην Ουαλία, μαζί με τον πρίγκηπα Harry τον Ιανουάριο, και δημιούργησε τέτοια ζήτηση στο κομμάτι, αναγκάζοντας το μικρό denim brand να μετακομίσει σε μεγαλύτερο εργοστάσιο, ώστε να ανταποκριθεί στην τεράστια λίστα αναμονής που δημιουργήθηκε!

“Το website τρελάθηκε και έχουμε μία αναμονή 3 μηνών για το συγκεκριμένο τζιν'”, δήλωσε ο υπεύθυνος το label. Μετά την εμφάνιση της Μeghan, πήραν νέο προσωπικό και μετακόμισαν σε νέο μεγαλύτερο χώρο.

Αυτό δεν είναι το πρώτο small brand που απογειώνει η Μarkle. Στην πρώτη της εμφάνιση στο Nottingham κρατούσε μία Strathberry tiny bag που έγινε sold out σε 11 λεπτά! Η Meghan συνδυάζει ακριβά items με πιο οικονομικά κομμάτια, και έτσι κάνει το στυλ της πολύ προσιτό, με αποτέλεσμα να θες να αποκτήσεις και εσύ αυτό που φοράει, αν μπορείς πάντα να περιμένεις… 3 μήνες!

Read More

And More