Ποτέ χωρίς τις κάλτσες σου… Ναι; Το trend στο οποίο δεν γίνεται να αντισταθούμε

Ποτέ δεν μας αφήνει παραπονεμένες η μόδα. Όλο και κάποιο παιχνιδάκι -προσιτό- μας προσφέρει για να διασκεδάσουμε, να εκμεταλλευθούμε τη φαντασία μας και να αναδείξουμε το προσωπικό μας στιλ. Φέτος, παίζουμε με τις κάλτσες μας!!!

Βράδυ ή πρωί, υπάρχει πάντα χώρος για τα καλτσάκια μας. Έτσι, για να “νοστιμίσουμε” λίγο ακόμα την εμφάνισή μας, για να δώσουμε ένα ενδιαφέρον ακόμα και σε ένα αδιάφορο, καθημερινό look, για να κάνουμε πιο πικάντικο ένα σέξι look. Τα καλτσάκια είναι εδώ, σε διάφορες εκδοχές, πανέτοιμα να παίξουν το ρόλο που εμείς θα αποφασίσουμε.

Χρωματιστά, κλασικά αθλητικά, με λογότυπα ή χωρίς, με glitter ή δικτυωτά, μαύρα ή άσπρα… Στη διάθεσή σου για να τα συνδυάσεις με τα sneakers σου, τα loafers σου, με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου, τα πέδιλα, με τα πάντα σου. Οι αντιθέσεις κερδίζουν έξτρα πόντους.

Με τις μίντι φούστες σου ή με τις μίνι. Φυσικά και με τις πιο μακριές. Και με τα παντελόνια σου. Οι κάλτσες και τα καλτσάκια είναι εδώ για να ενσωματωθούν σε κάθε σου outfit και να του δώσουν αυτό το “κάτι” που θα το αναγάγει σε fashion statement. Τσέκαρε πολλές φορές στον καθρέφτη σου πριν βγεις για να σιγουρευθείς ότι τελειώνουν στο σωστο σημείο. Το ζητούμενο είναι να κολακεύουν το πόδι σου και να μην το κονταίνουν. Ανεβοκατέβασε τα καλτσάκια σου μέχρι να βρεις το σωστό.

Αυτό είναι το trend αγαπημένη μου που καλό θα είναι να μην το αποφύγεις, αλλά να το απολαύσεις. Είναι οικονομικό -όλες μπορούμε να αποκτήσουμε αρκετά καλτσάκια, είναι εύκολο και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Παίξε με τις αντιθέσεις των χρωμάτων, κινήσου με ασφάλεια συνδυάζοντας κλασικά χρώματα ή άσπρο με μαύρο, μονοχρωμίες ή παίξε με τα υλικά. Η αγορά διαθέτει τα πάντα. Δοκίμασε και αναβάθμισε το στιλ σου με τον πιο απλό τρόπο. Ξεκίνησε αγοράζοντας σίγουρα ένα δικτυωτό ζευγάρι καλτσάκια, ένα χρωματιστό κι ένα με glitter. Είναι μέχρι να μπεις στο παιχνίδι. Μετά θα σε παρασύρει μόνο του…

Τα καλτσάκια ήταν ανέκαθεν ο πιο girly σέξι τρόπος να τραβήξεις τα βλέμματα. Τώρα απόκτησε και τη συγκατάθεση της μόδας. Δυο σε ένα 😉

 

Read More

And More