Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle μετά το γάμο! Όλες οι πληροφορίες για το monochromatic look της

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έκαναν επιτέλους την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο! Οι νεόνυμφοι Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle εμφανίστηκαν για πρώτη φορά ως παντρεμένο ζευγάρι, τρεις μέρες μετά την τελετή στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα garden party στο Buckingham Palace για να τιμήσουν τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε το look που θα επέλεγε η Meghan μετά το γάμο, και επιτέλους έχουμε αυτήν την ευκαιρία. Φυσικά, εκτός από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, θα βρεις και τις λεπτομέρειες για την στιλιστική της επιλογή.

Βασικό κομμάτι του συνόλου ήταν ένα φόρεμα σε απαλό και παστέλ φόρεμα, από το luxury fashion brand Goat, το οποίο κοστίζει 450 δολάρια. Η γραμμή που επέλεξε η Meghan, και αυτή που ταιριάζει με το πρωτόκολλο, είναι φυσικά η midi. Το φόρεμα χαρακτηριζόταν από τη διαφάνεια στους ώμους και τα μανίκια, λεπτομέρειες που έκαναν το σύνολο πιο κομψό και θηλυκό.

H Δούκισσα σέταρε το σύνολό της με ένα καπέλο στο ίδιο χρώμα, του Haute Couture σχεδιαστή Philip Treacy. Επιπλέον, κράτησε ένα Wilbur & Gussie clutch σε απαλή powder pink απόχρωση.

Η Markle ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Vantugen, το δαχτυλίδι που της είχε προσφέρει ο Harry, γόβες στο χρώμα του δέρματος Tamara Mellon, οι οποίες κοστίζουν 450 δολάρια, και φυσικά ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος, διατηρώντας τους κανόνες του πρωτοκόλλου.

Read More

And More