Πρόβα για το LG Styler στο ατελιέ του Στέλιου Κουδουνάρη

Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2022 — H LG Hellas συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη της συνεργασίας με τον fashion designer Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος φιλοξενεί στο ατελιέ του το LG Styler, το πρωτοποριακό σύστημα φροντίδας ρούχων με ατμό. Με τις μοναδικές δημιουργίες του σχεδιαστή, για τις οποίες το LG Styler εξασφάλισε την τέλεια εμφάνιση, φωτογραφήθηκαν η γνωστή χορεύτρια Γεωργία Αβασκαντήρα και ο δημοφιλής ηθοποιός του θεάτρου Ορέστης Καρύδας.

 

 

 

Το LG Styler τοποθετήθηκε στο ατελιέ του σχεδιαστή και χάρη στο κομψό design με την εκπληκτική εξωτερική σχεδίαση με καθρέπτη, εναρμονίστηκε τέλεια σε αυτό, προσθέτοντας μία μοντέρνα πινελιά στη μινιμαλιστική διακόσμηση του χώρου. Οι καλεσμένοι του Στέλιου Κουδουνάρη, φορώντας κομμάτια από τη νέα συλλογή του, ανέδειξαν την κομψότητα που η LG Electronics επιδιώκει σε κάθε σειρά προϊόντων της, όπως και την σημασία της καινοτόμου τεχνολογίας που επιλέγει. Με στόχο τη γρήγορη και υψηλή φροντίδα των ρούχων λοιπόν, το LG Styler τα διατηρεί φρεσκαρισμένα και απομακρύνει τα αλλεργιογόνα  και τις οσμές, ενώ η χρήση του συστήματος στεγνώματος χαμηλής θερμοκρασίας, συμβάλλει στην αποτροπή του στενέματος και της φθοράς που προκαλείται από τη θερμότητα. Επιπλέον διαθέτει πρέσα παντελονιού για παντελόνια με τέλεια τσάκιση και λιγότερες ζάρες.

Ο σχεδιαστής που οι δημιουργίες του είναι συνώνυμες με την κομψότητα και την υψηλή αισθητική, γεμάτος ενθουσιασμό με τις δυνατότητες που το LG Styler προσφέρει, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης δήλωσε:  «Το LG Styler κάνει κάθε ρούχο να φαίνεται ζωντανό, φρεσκαρισμένο και άψογα σιδερωμένο, ακόμα κι αν το έχετε φορέσει μία ή δύο φορές, απλά αγγίζοντας ένα κουμπί! Κομψό μέσα και έξω, το LG Styler είναι η ιδανική είσοδος στο κατάστημά μου!».

 

 

Read More

And More