Ψάξαμε και σου βρήκαμε τα πιο stylish πουλόβερ για φέτος!

΄Oταν ο καιρός κρυώνει η επιθυμία μας να αποκτήσουμε ένα ζεστό και cozy τοπ γίνεται ακόμα πιο έντονη. Ξέρεις πολύ καλά ότι τα πουλόβερ έχουν την τιμητική τους τους κρύους μήνες, λόγω του ότι προσφέρουν αυτή τη χουχουλιάρικη αίσθηση και αυτήν τη μαγική ικανότητα να αποθεώνουν κομψά, casual και sporty σύνολα.

Όπως τα περισσότερα ρούχα που απαρτίζουν τη γυναικεία ντουλάπα, έτσι και τα πουλόβερ έχουν επηρεαστεί από τις νέες τάσεις. Ναι μεν διατηρούν τον timeless και πασπαρτού χαρακτήρα τους, αλλά έχουν αποκτήσει έναν πιο ανανεωμένο αέρα και style που βασίζονται στα new trends

Τα φοράμε με τα αγαπημένα μας τζιν, με παντελόνια σε κάθε γραμμή, με φούστες, με φορέματα με τέλεια δερμάτινα κομμάτια και αποκτούν ένα πιο stylish ρόλο πέρα από τον καθιερωμέο casual που έχει χρόνια τώρα.

Στην αγορά θα βρεις μια τεράστια γκάμα με αυτά τα key – pieces. Για να μην τρέχεις δεξιά και αριστερά και να μην χάνεις το χρόνο σου ψάχνοντας, εγώ πήγα ήδη και σου έχω ετοιμάσει έναν οδηγό που περιέχει μαύρα πουλόβερ, χρωματιστά πουλόβερ και πλεκτά με prints και πολλά ακόμη σχέδια που υπάρχουν τώρα στα καταστήματα και τα online shops. Τσέκαρε τις ιδέες και επένδυσε στο ιδανικό για σένα και φόρεσέ το με τα αγαπημένα σου outfits κάθε ώρα της ημέρα.

 

Για να δεις τις επιλογές της fashion editor κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More