Ψάχνεις το ιδανικό ankle boot για τη νέα σεζόν; Η Selena Gomez το έχει ήδη βρει

Αυτή είναι η “μεταβατική περίοδος” που όλες προσπαθούμε να βρούμε τα ιδανικά παπούτσια. Βλέπεις, τα σανδάλια πρέπει να αποθηκευτούν στο πατάρι, αλλά ακόμα δεν είναι η ιδανική εποχή για μπότες. Οπότε, τι μπορούμε να φορέσουμε all day και να είμαστε θηλυκές; Την απάντηση έχει η Selena Gomez.

Αυτό που αναζητάμε είναι σίγουρα κάτι “ευκολοφόρετο”, που θα μπορεί να μας συνοδεύσει παντού, από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα ταιριάζει με τα περισσότερα looks μας. Και κάπου εδώ θα γυρίσω λίγο το χρόνο πίσω και θα σου θυμίσω ένα παλιό μου θέμα. Θυμάσαι που σου είχα αναφέρει ότι τα sock boots θα μας απασχολήσουν πολύ; Είναι ένα νέο trend στα παπούτσια που είδαμε πολύ λίγο πέρσι, αλλά έχουμε την ευκαιρία να τα χαρούμε και με το παραπάνω φέτος. Θα σου κάνω πρώτα μια μικρή περιγραφή. Πρόκειται για μποτάκια τα οποία είναι τόσο στενά σαν κάλτσα. Θα τα συναντήσουμε σε athliesure ύφος αλλά και πιο κομψό. Λόγω της στενής γραμμής και πάντα σε συνδυασμό με το ιδανικό styling, μπορούν να σου προσφέρουν μια άψογη σιλουέτα, μιας και κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά και αδύνατα.

Η Selena τα έχει φορέσει ήδη δύο φορές και τα έχει συνδυάσει με ντένιμ κομμάτια και casual styling.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει την Gigi Hadid να τα φοράει σε λευκό χρώμα, την Bella Hadid σε κόκκινο και τη Hailey Baldwin σε χακί. Καταλαβαίνεις ότι θα γίνει χαμός με αυτά τα παπούτσια.

Read More

And More