Ψάχνεις το ιδανικό μαγιό; Δες τι σου προτείνουν τα super models για αυτό το καλοκαίρι

Ακόμα δεν έχεις καταλήξει ποιο είναι το μαγιό που θα σε συνοδεύσει φέτος στην παραλία, το beach bar και το resort. Δεν ξέρεις το χρώμα, το στιλ, αν θα είναι ολόσωμο ή μπικίνι. Αυτές και ακόμα περισσότερες ερωτήσεις υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου.

Κατά καιρούς σου έχουμε προτείνει κάποιες ιδέες, αλλά ήρθε η ώρα να πάρουμε τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά. Αυτή τη φορά σου συγκεντρώσαμε τα μαγιό που φόρεσαν φέτος στις Κάννες τα πιο διάσημα super models. Έτσι, για να πάρεις ιδέες και να καταλήξεις κάπου…

Ξεκινάμε με την αγαπημένη μου, την Emily Ratajkowski. H Emily έχει αδυναμία στο μπικίνι. Σαν πρώτη επιλογή έχει ένα σε έντονο χρώμα και με sexy straps, ενώ σαν δεύτερη ένα σε minimal ύφος και με laser cuts.

Συνεχίζουμε με την Kendall Jenner. Η Kendall επέλεξε ένα σιέλ sequin μπικίνι (πολύ τολμηρό) ενώ από τις προτιμήσεις της δεν έλειψε και το minimal λευκό ολόσωμο. Τέλος, σε μια από τις εμφανίσεις της φόρεσε ένα retro pink μπικίνι με ψηλόμεσο σλιπ.

Η Bella Hadid και η Elsa Hosk ποντάρουν στο λευκό μπικίνι. Η πρώτη επέλεξε ένα με vintage inspired bra, ενώ η δεύτερη ένα απλό με με spaghetti straps.

Ολοκληρώνουμε με τα ολόσωμα. H Sara Sampaio φόρεσε ένα σε χακί χρώμα και με lace up details στο πλάι, ενώ η Izabel Goulart ένα σε κόκκινο χρώμα και σε sporty ύφος.

Read More

And More