Ψήφισε την πιο στιλάτη εμφάνιση της εβδομάδας!

Κάθε εβδομάδα αυτή είναι η αγαπημένη σου στήλη. Βλέπεις όλες τις διάσημες με τα υπέροχα συνολα τους μαθαίνεις τις λεπτομέρειες για τα look τους και μετά εσύ κρίνεις ποια ήταν η πιο στιλάτη. Τι φόρεσαν πως το συνδύασαν ποιον σχεδιαστή επέλεξαν, αφού πάρεις όλες τις πληροφορίες διαλέγεις ποια ήταν πιο stylish.

Απόλαυσε το ρεπορτάζ και στο τέλος ψήφισε την αγαπημένη σου.

1. Ιrina Shayk

H Ιrina στους δρόμους της Νέας Υόρκης επιλέγει γαλάζιο teddy coat Μax Mara, που το συνδυάζει pritned σετ παντελόνι και πουκάμισο και ολοκληρώνει το σύνολο της με combat μπότες.

2. Caitriona Balfe

H Caitriona Balfe επιλέγει black gown του οίκου Chanel με sheer λεπτομέρεια στο στήθος, bow effect και maxi tulle φούστα.

3. Alexandra Daddario

Η  Alexandra Daddario με total look Μichael Kors, συνδυάζει άψογα πράσινο blazer με men style μπεζ παντελόνι και λευκό ζιβάγκο.

4. Kate Upton

Η Kate Upton με stripped σύνολο, σακάκι και shorts Αlberta Feretti σε μπεζ αποχρώσεις, συνδυσμένο με λευκό body και nude pumps Christian Louboutin.

5. Miley Cyrus

H Miley Cyrus με σύνολο Tom Ford, foulard top και skinny παντελόνι συνδυασμένο με red booties, very androgyne!

6. Kaia Gerber

H Κaia Gerber επιλέγει maxi suede παλτό του οίκου Fendi και το συνδυα΄ζει με floral παντελόνι και λευκό tank top, σε μία neo boem εμφάνιση!

7. Nicki Hilton

H Nicki Hilton επιλέγει ένα floral σύνολο του οίκου Pradal Gurung με sequin φούστα και wook top συνδυασμένο με mules και τσάντα με flower effect.

8. Zoey Deutch

H Zoey Deutch στους δρόμους της Νέας Υόρκης με tartan μπλε κουστούμι Carolina Ηerrera που συνδυάζει με λευκές γόβες και καρό πουκάμισο.

9. Nickie Minaj

H  Nickie Minaj εντυπωσιακή στο show του Marc Jacobs επιλέγει δημιουργία του σχεδιαστή με floral σχέδια και ruffle details και την συνδυάζει με XLarge γυαλιά και suede μπότες.

10. Gigi Hadid

Η Gigi Hadid επιλέγει croco boots σε dark καφέ απόχρωση και τις συνδυάζει με τζιν 70’s blazer με πουλόβερ και party bag.

 

 


Read More

And More