Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις στείλε μας την ερώτησή σου! Η ομάδα μόδας του Tlife απαντάει…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας. Θέλω να φορέσω σε γάμο ένα φόρεμα, δαντέλα, μίντι, κόκκινο Βουργουνδίας! Με τι χρώμα παπούτσια να το βάλω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου θα δείξει πολύ ωραίο με velvet παπούτσια, πέδιλα ή γόβες, ανάλογα το style του ρούχου σου, μιας και δημιουργούν έναν απόλυτα chic συνδυασμό που σου προτείνουμε να υιοθετήσεις. Σε χρώμα μπορείς να επιλέξεις μαύρα ή powder pink.

Ερώτηση
Μπράβο για την στήλη σας, μας βοηθάει πολύ. Έχω ένα γάμο τον Οκτώβριο και δεν ξέρω αν μπορώ να φορέσω πέδιλα. Το φόρεμα είναι μαύρο, στενό, μίντι. Είμαι 43 ετών, έχω μεσογειακό σωματότυπο και 1,75 ύψος. Να βάλω μαύρη γόβα λουστρίνι, ψηλή, μπλε γόβα λουστρίνι πιο χαμηλή, ή πέδιλο ψηλό; Φοβάμαι γιατί είναι φθινόπωρο. Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας η πιο safe επιλογή είναι η μαύρη λουστρίνι γόβα σου, αλλά αν ο καιρός το επιτρέπει μπορείς να βάλεις τα πέδιλα. Δεν πειράζει που είναι φθινόπωρο, αφού τα μαύρα πέδιλα είναι πάντα in style!

Ερώτηση
Καλησπέρα. Έχω δει ότι είναι μεγάλη τάση το ποδηλατικό κολάν. Μήπως γνωρίζετε σε ποιες εταιρείες θα μπορούσα να βρω τέτοιου τύπου κολάν, αλλά όχι λύκρα; Κάποιο πιο ιδιαίτερο; Ευχαριστώ.

Aπάντηση
Φίλη μας εκτός από τις εταιρείες με τα αθλητικά είδη που έχουν κυρίως τη λύκρα εκδοχή, μπορείς να δεις στις μεγάλες οικονομικές αλυσίδες για άλλες υφές που δεν θυμίζουν τόσο πολύ… ποδηλάτη.

Ερώτηση
Γεια σας! Με λένε Μαρία. Υπέροχη η στήλη σας! Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με τα αξεσουάρ: κοσμήματα, παπούτσια, τσάντα, εσάρπα ή πανωφόρι τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με το παρακάτω φόρεμα. Πρόκειται να το φορέσω σε γάμο τον Οκτώβριο σε κτήμα στην Αθήνα. Ευχαριστώ πολύ.

Aπάντηση
Φίλη μας θα συνδυάσεις το φόρεμα σου με μαύρα πέδιλα, με μαύρο box clutch, χρυσά σκουλαρίκια, ενώ σε πανωφόρι θα ρίξεις ένα black blazer στου ώμους. Έτσι θα έχεις μια απόλυτα stylish εμφάνιση.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Τον Οκτώβριο θα βαφτίσω το παιδί μου. Έχω αγοράσει γαλάζια φούστα από τούλι και από πάνω αμάνικο μπλουζάκι που στο πίσω μέρος έχει διαφάνεια στο χρώμα της φούστας, δεν ξέρω τι να φορέσω από πάνω. Περιμένω απάντησή σας.

Απάντηση
Φίλη μας με τα χρώματα που έχει το σύνολό σου, αλλά κυρίως με το style του, ταιριάζει ένα κοντό σακάκι σε vintage style που θα φορέσεις λίγο στην αρχή και μετά θα το αποχωριστείς για να φανεί η υπέροχη πίσω όψη του συνόλου σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι η Ιωάννα! Θέλω να με βοηθήσετε… πως να συνδυάσω το παρακάτω σακάκι; Τι τσάντα και παπούτσια να φορέσω και ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα;

Απάντηση
Φίλη μας το tweed blazer είναι κομμάτι που θα το φοράς για πάντα. Μπράβο σου, πολύ καλή επένδυση, θα το χαρείς ιδιαίτερα τώρα το φθινόπωρο που όλες δεν ξέρουμε τι να βάλουμε σε πανωφόρι. Θα το χαρείς με τα jean σου ή και με romantic φορέματα. Σε τσάντα και παπούτσια κράτησε και εκεί casual cool style με chain bags και suede booties ή loafers.

And More