Αν έχεις απορίες για το style σου, στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor θα σου απαντήσει!

Οι νέες τάσεις σε έχουν μπερδέψει; Δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο γραφείο τώρα που αλλάζει ο καιρός; Nα κρατήσεις το περσινό σου πανωφόρι ή να επενδύσεις σε ένα νέο;

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι stylish και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση 1

Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω, έχω βάπτιση τον Οκτώβριο και θα ήθελα να σας ρωτήσω, πλισέ σκούρο μπλε παντελόνα σε ίσια γραμμή ,με τι θα μπορούσα να την συνδυάσω από πάνω και αν πρέπει να φορέσω πέδιλα ή γόβες ;

Απάντηση

Γεια σου φίλη μας, η πλισέ παντελόνα σίγουρα θα έχει όγκο οπότε για να ισορροπήσεις το σύνολο σου βάλε κάτι πιο στενό επάνω επάνω. Tώρα για τα παπούτσια με ένα τέτοιο παντελόνι καλό θα ήταν να συνδυάσεις ένα ζευγάρι πέδιλα σε nude απόχρωση για να ολοκληρώσεις chic το σύνολο σου.

Eρώτηση 2

Τέλος Σεπτεμβρίου γίνομαι κουμπάρα και έχω καταλήξει στο φόρεμα της φωτογραφίας (παρακαλώ να μη δημοσιευτεί). Ήθελα να ρωτήσω αν είναι κατάλληλο για την περίσταση και την εποχή, και με τι αξεσουάρ μπορώ να το συνδυάσω (παπούτσια, τσαντάκι, κοσμήματα). Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Το φόρεμα σου είναι πολύ κομψό!Θα το συνδυάσεις με silver και pastel αξεσουάρ, ασημένια πέδιλα και pastel pink clutch ώστε να δώσεις ένα chic look στο σύνολο σου!Πιάσε τα μαλλιά σου για να αναδείξεις το πάνω μέρος του ρούχου σου και σε κοσμήματα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με mulit colors.

Eρώτηση 3

Γεια σας είμαι 56 ετών αδύνατη θα ήθελα να ρωτήσω στην ηλικία μου μπορώ να φοράω ολόσωμες φόρμες. Φυσικά γιατί με βολεύουν στον χώρο εργασίας μου, θεωρείται ότι δεν αρμόζουν σε αυτή την ηλικία υπόψιν μου αρέσει το κομψό και σοβαρό ντύσιμο. Ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση

Απάντηση

Φίλη μας εννοείετε και μπορείς να φοράς ολόσωμες φόρμες σε αυτή την ηλικία. Απέφυγε τις cargo τις σαλοπέτες ή τις πολύ loose και επελεξε tailored κομμάτια και αυστηρές φόρμες για το γραφείο σου.

Ερώτηση 4

Τον Οκτώβριο πρόκειται να παντρευτώ και το νυφικό μου το ράβω. Στην ουσία πρόκειται για ένα απλό λευκό μακρυμάνικο φόρεμα το οποίο θα είναι midi σε στενή γραμμή. Δεν μου αρέσουν τα μάξι φορέματα και ούτε η a- line. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι για το κατάλληλο μήκος του φορέματος; Σε ποιο σημείο πρέπει να σταματάει ώστε να με κολακεύει; Δυστυχώς είμαι μόνο 1.63 και τα πόδια μου δεν είναι πολύ ψηλά όπως καταλαβαίνετε. Επίσης δεν μου αρέσουν οι γάμπες μου καθώς είναι χοντρές για τις αναλογίες μου! Είμαι 51 κιλά αλλά τα πόδια μου δεν είναι το δυνατό μου σημείο. Θεωρείτε ότι αν το φόρεμα ήταν ακριβώς κάτω από την γάμπα και πάνω από τον αστράγαλο θα ήταν κολακευτικo;

Aπάντηση

Φίλη μας πραγματικά θέλω να σε βοηθήσω αλλά σε τόσες θεωρητικές ερωτήσεις δεν έχω παρά θεωρητικές απαντήσεις!Δεν έχω εικόνα ούτε δική σου ούτε του ρούχου οπότε δύσκολα θα είμαι συγκεκριμένη. Το πιο σωστό σε αυτή την περίσταση είναι να βγάλεις φωτογραφία με το μήκος που σκέφτεσαι να είναι το νυφικό σου και να δεις πως φαίνεσαι ώστε αν αποφύσεις κάτι που δεν θα σου αρέσει. Αν θες μπορείς να μου στείλεις και να σε βοηθήσω αφού έχω μία εικόνα του συνόλου σου.

And More