Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου στο fashion team του Tlife

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας. Μου αρέσουν πολύ οι συμβουλές σας. Θα ήθελα να ρωτήσω που υπάρχουν ειδικοί για να φρεσκάρουν μια ταλαιπωρημένη και τσαλακωμένη δερμάτινη τσάντα. Αν μπορείτε να μου δώσετε τηλέφωνα και διευθύνσεις και περίπου κόστος. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας βεβαίως και μπορείς να φρεσκάρεις την παλιά σου δερμάτινη τσάντα. Θα πρέπει να βρεις ένα καλό μαγαζί με επιδιορθώσεις παπουτσιών και δερμάτινων ειδών. Αν ψάξεις θα βρεις αρκετά στο κέντρο της Αθήνας, απλά ρώτησε το κόστος γιατί ίσως σε συμφέρει να αγοράσεις μία νέα τσάντα.

Ερώτηση
Καλημέρα σας. Έχω να πάω σε μία εκδήλωση επίσημη. Είμαι 62 ετών, ευτραφής θα έλεγα, δεν αγαπώ τα μάξι φορέματα. Ένα καλό κουστούμι η ταγιέρ σε μαύρο θεωρείτε ότι θα ταίριαζε στην περίσταση; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Φίλη μας είμαστε πολύ σύμφωνες με το κουστούμι ή το ταγέρ και είναι μια chic επιλογή. Συνδύασέ τα με ωραίες γόβες, χρυσά φίνα κοσμήματα κι ένα black clutch.

Ερώτηση
Θα ήθελα την βοήθειά σας για το ιδανικό ντύσιμο που θα πρέπει να κάνω στη βάπτιση των δίδυμων παιδιών μου τον Μάρτιο. Είμαι 39 ετών 1.74 ύψος και 67 κιλά. Τα μαλλιά μου είναι μακρύ καρέ μελί. Σκέφτομαι να φορέσω μια ψηλόμεση παντελόνα με ζωνάκι, ένα ιδιαίτερο πουκάμισο που δένει στο λαιμό και ένα καμηλό παλτό με nude ή μαύρες γόβες. Αλλιώς ένα φόρεμα απλό και απέριττο με μακρύ μανίκι. Η βάπτιση θα γίνει πρωί σε χωριό και το τραπέζι σε ταβέρνα. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας το παντελόνι μας φαίνεται πολύ καλή επιλογή και ο τρόπος που θα το συνδυάσεις ταιριάζει στο event. Θα είσαι κομψή και άνετη περισσότερο από ότι με ένα φόρεμα. Ανάμεσα στις δύο γόβες που μας περιγράφεις σου προτείνουμε την μαύρη.

Ερώτηση
Γεια σας! Πώς μπορώ να συνδυάσω ένα χειμωνιάτικο αμάνικο φόρεμα; Είναι εφαρμοστό, φτάνει ως το γόνατο και θα ήθελα να μπορώ να το φοράω με κάτι μακρυμάνικο.

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε το φόρεμά σου με ένα μαύρο ζιβάγκο από μέσα, οπάκ καλσόν και black ankle boots.

Ερώτηση
Καλησπέρα και ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές! Πώς μπορώ να συνδυάσω αυτό το φόρεμα για να γίνει πιο μοντέρνο; Είμαι 30 χρονών και προτιμώ το απλό ντύσιμο.

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμά σου δεν έχει και πολλούς τρόπους για να το συνδυάσεις. Ιδανικά φόρεσέ το με οπάκ καλσόν και ankle boots, μην προσθέσεις κοσμήματα και αν θες πιάσε τα μαλλιά σου ή χτένισέ τα όλα πίσω για πιο miminal style.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι 24 χρόνων και θα ήθελα να μου πείτε πως να φορέσω ένα camel μακρύ γιλέκο. Με ζιβάγκο μαύρο θα ταίριαζε; Τι σύνολα έχετε να μου προτείνετε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Φίλη μας το γιλέκο θα ταίριαζε super με μαύρο ζιβάγκο. Γενικά συνδύασέ το με denim και black & white σύνολα. Δες τις φωτογραφίες από street style και πάρε ιδέες.

And More