Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου στο fashion team

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω αν μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα καμπάνα, ταιριάζει με λευκό πουλόβερ χωρίς ζιβάγκο και με ελαφρώς φουσκωμένα μανίκια για βραδινή έξοδο; Και αν γενικά το πουλόβερ είναι μια επιλογή για βραδινή έξοδο. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας εννοείται πως το σύνολο αυτό είναι τέλειο για μία χαλαρή βραδινή έξοδο, εκτός αν έχεις κάποιο κάλεσμα με dress code τύπου επίσημο. Το βρίσκω πολύ chic και αν συνδυάσεις και μερικά χρυσά κοσμήματα είναι μία τέλεια επιλογή.

Ερώτηση
Γεια σας αγαπητές μου! Ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές… σώζουν στιλιστικές ζωές! Πρόσφατα με τις εκπτώσεις αγόρασα αυτή τη φούστα που επισυνάπτω! Με τι θα μπορούσα να τη συνδυάσω για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βραδάκι; Παπούτσια, πανωφόρι κτλ! Επειδή από μόνη της είναι αρκετά έντονη δεν ξέρω.

Απάντηση
Φίλη μας από εδώ και πέρα ο καιρός θα φτιάξει και επειδή το πανωφόρι είναι ένα δύσκολο κομμάτι με την vinyl φούστα, σου προτείνουμε να τη φορέσεις με μονόχρωμα πλεκτά για αρχή και μετά πιο ελαφριά μπλουζάκια ή πουκάμισα χωρίς πολλά print ή έντονες λεπτομέρειες και χωρίς πανωφόρι. Τώρα, όσο ο καιρός το απαιτεί, θα τη συνδυάσεις με μπότες ή μποτάκια, και αργότερα με sneakers σε ένα πιο urban look με slogan t-shirt.

Ερώτηση
Ο γιος μου παντρεύει ένα ζευγάρι το Μάρτιο. Τι να φορέσω; Τα παπούτσια που έχω είναι μποτάκια μυτερά μαύρα, και το πανωφόρι μου μαύρο πολύ chic midi παλτό. Η ηλικία μου είναι 49. Δεν ξέρω με τι να τα συνδυάσω. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας, έχεις βρει το πανωφόρι και τα παπούτσια και θες κάτι για από μέσα. Δεν είναι τόσο δύσκολο, αλλά δεν ξέρουμε καθόλου το style σου. Σε μία τέτοια περίσταση ένα μονόχρωμο φόρεμα σε ύφος που σου ταιριάζει είναι μία safe & chic επιλογή. Δες τις φωτογραφίες που έχουμε διαλέξει και πάρε μία ιδέα από το dress code. Αν μπορείς αντικατάστησε τα μποτάκια με γόβες που πάνε με τα περισσότερα φορέματα.

Ερώτηση
Γεια σας !Είμαι νέα μανούλα, 27 χρόνων, και τον Σεπτέμβρη θα βαφτίσω την κορούλα μου σε μοναστήρι. Τι θα μου προτείνατε να φορέσω, καθώς τα πολύ αέρινα κοντά και τα παντελόνια δεν επιτρέπονται; Σκέφτομαι για midi φόρεμα είτε στενό είτε Α line ύφος.

Απάντηση
Φίλη μας λόγω του location (μοναστήρι) οι επιλογές σου είναι πολύ συγκεκριμένες για μία chic εμφάνιση την ημέρα της βάφτισης. Εμείς σου προτείνουμε ένα φόρεμα με broderic ή λίγο folk στοιχεία για να είσαι στο ύφος του χώρου και βέβαια όμορφα ντυμένη. Απλές γραμμές και αέρινες που θα συνδυάσεις με λιτά μαλλιά, λίγο make up και flat chic shoes. Δες τις φωτογραφίες που σου διαλέξαμε και μπορούμε να τα ξαναπούμε όταν δοκιμάσεις κάποια φορέματα.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Είμαι καλεσμένη σε βάφτιση την άλλη Κυριακή πρωί. Επειδή έχω πάθει ένα ατύχημα στο πόδι δεν μπορώ ακόμα να φορέσω παπούτσια, παρά μόνο αθλητικά. Έχω λευκά. Σκέφτομαι τα εξής ντυσίματα:

  • κοστούμι berry με λευκό τοπ και γούνα leopard
  • berry πολύ φαρδιά παντελόνα, πλισέ, με λευκό πουκάμισο στολισμένο με berry roses στο πάνω μέρος (κεντητά) και για πανωφόρι ζακέτα μοχέρ μακριά μέχρι το γόνατο, μπορντό και γαλάζια με γαλάζιο γούνινο γιακά.
  • maxi φόρεμα μαύρο με κόκκινα τριαντάφυλλα και για πανωφόρι τι;

Ταιριάζουν με άσπρα αθλητικά παπούτσια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έλλη

Απάντηση
Φίλη μας με τα λευκά sneakers μπορείς να τα συνδυάσεις μόνο με το berry κουστούμι και το λευκό t-shirt, αλλά όχι με το leopard παλτό. Φόρεσε ένα camel ή ένα μαύρο παλτό και θα είσαι ok για την περίσταση.

Ερώτηση
Αγαπητό tlife καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη δουλειά σας! Θα παρευρεθώ σε γάμο κοντινού συγγενικού προσώπου κι έχω επιλέξει το φόρεμα της φωτογραφίας (παρακαλώ να μην δημοσιοποιηθεί). Θα το συνδυάσω με μαύρες γόβες και μαύρο τσαντάκι. Θα ήθελα να μου προτείνετε πανωφόρι, μαλλιά και μακιγιάζ, καθώς και τι χρώμα καλσόν να φορέσω. Είμαι 1,70, με σωματότυπο αχλάδι και μακριά καστανά μαλλιά. Σας ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμά σου είναι πολύ όμορφο. Αν μπορείς φόρεσέ το χωρίς καλσόν, διαφορετικά επέλεξε ένα διάφανο μαύρο με τις γόβες σου. Σε πανωφόρι συνδύασε ένα μαύρο σακάκι και για make up και μαλλιά μπες στην στήλη μας beauty και πάρε πολλές fresh ιδέες.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τώρα το χειμώνα φοριέται το μπεζ και το άσπρο παντελόνι και αν ναι με τι ρούχα. Αν όχι, από ποτέ αρχίζουν να φοριούνται. Σας ευχαριστώ.

Απάντηση
Τα χρώματα που αναφέρεις είναι τέλεια και τον χειμώνα. Συνδύασε τα παντελόνια σου με γκρι, με berry, με μπλε πουλόβερ και δημιούργησε ένα τέλειο cozy chic style. Δες και τι φωτογραφίες και πάρε έμπνευση. Προσοχή στα παπούτσια με αυτά τα παντελόνια. Προτίμησε grey ή camel αποχρώσεις και απέφυγε τα μαύρα.

And More