Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα σου είναι όλα στην μόδα φέτος ή θες να κάνεις ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια ενός fashion expert, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπει  να αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Γεια σας, συνήθως φοράω αθλητικά ρούχα , κολάν, φούτερ, αντιανεμικό μπουφάν… Ποια τσάντα μπορώ να συνδυάσω;

Απάντηση

Φίλη μου με το athleisure στιλ που έχεις κρατάς άνετα μία backpack, μία νάιλον τσάντα ή μία μαλακή δερμάτινη shopper bag. Δες και μερικές φωτογραφίες για να εμπνευστείς.

Instagram @sonialyson

Instagram @sonialyson

Ερώτηση 2

Καλημέρα σας, χρειάζομαι τη βοήθεια σας, τον επόμενο μήνα αρραβωνιάζομαι μπορείτε να μου πείτε ιδέες για ρούχα.  Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μου θέλω πολύ να σε βοηθήσω αλλά δεν μου δίνεις καμία πληροφορία για το προσωπικό σου στιλ. Για μία τέτοια περίσταση ένα όμορφο φόρεμα είναι τέλεια επιλογή αλλά όλα αυτά αλλάζουν, ανάλογα το style που έχεις ή τα ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Αν θες στείλε μου μερικές φωτογραφίες σου ( δεν θα δημοσιευτούν) με σύνολα που σου αρέσει να φοράς  για να έχω μία εικόνα και να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση 3

Καλημέρα, έχω ένα boho φόρεμα σε berry αποχρώσεις και θέλω να το φορέσω πρωί.Τι πανωφόρι να βάλω εκτός από παλτό;

Aπάντηση

Φίλη μου το φόρεμα αυτό ταιριάζει τέλεια με ένα δερμάτινο jacket που θα ολοκληρώσει τέλεια το boho style του φορέματος σου. Μπορείς να διαλέξεις ένα κλάσικό ή ένα με oversized σχέδιο που φέτος είναι τάση.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Ερώτηση 4

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θέλω τώρα στης εκπτώσεις να επενδύσω σε ένα παλτό να μπορώ να φοράω και βράδυ και πρωί. Βασικά δεν ξέρω αυτό κατά πόσο μπορεί να είναι εφικτό, είμαι 1.55 και αδύνατη μπορείτε να μου προτείνετε κάτι που θα είναι σωστό πάνω μου για τον σωματότυπο μού… ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση

Φίλη μου ένα παλτό σε wrap γραμμή και μαύρο χρώμα είναι τέλειο για όλες τις ώρες! Θα το φοράς πρωί και βράδυ ενώ το σχέδιο του που αγκαλιάζει το σώμα θα ταιριάζει άψογα στην petit σιλουέτα σου!

Pinterest

Eρώτηση 5

Θέλω να συνδυάσω ένα δερμάτινο μαύρο παντελόνι σε στενή γραμμή με πιο casual κομμάτια για να το φοράω και πρωί.Τι να επιλέξω;

Απάντηση

Φίλη μου φόρεσε το παντελόνι σου με puffer jacket ένα ζεστό πουλόβερ και chunky Chelsea boots ή αρβιλάκια για άνεση και στιλ μέσα στον χειμώνα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

And More