Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα σου είναι όλα στην μόδα φέτος ή θες να κάνεις ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια ενός fashion expert, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπει  να αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Kαλησπέρα σας, έχω μία πλεκτή φούστα στενή, καμηλό μέχρι την μέση της γάμπας. Με τι την συνδυάζω από πάνω και τι παπούτσια να βάλω.Εχω πρόβλημα με τα τακούνια.

Απάντηση

Φίλη μου όσο ο καιρός είναι κρύος η μόνη λύση είναι μπότες με χαμηλό τακούνι για την φούστα σου ή αρβιλάκια σε κομψό όμως σχέδιο όχι χοντροκομένα. Οταν λίγο φτιάξει η θερμοκρασία θα την συνδυάσεις με φλατ παπούτσια όπως: Loafers και μπαλαρίνες.

Ερώτηση 2

Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας σχετικά με ένα ημίπαλτο σε στιλ γούνας off white χρώμα κατά πόσο θα ήταν χρηστικο σε καθημερινο ντύσιμο, εργάζομαι σε γραφείο. Εντόπισα ένα πολύ ωραίο διπλής όψης, γούνα και καπιτονέ και σκέφτομαι να επενδύσω σε αυτό. Ένα τέτοιο κομμάτι λείπει από την ντουλάπα μου αλλά επειδή και με την έκπτωση είναι ακριβό θέλω την γνώμη σας, να μην το πάρω και δεν το φοράω.

Απάντηση

Φίλη μου και τα 2 πανωφόρια όπως τα περιγράφεις είναι πολύ ωραία όμως αν δεν έχω εικόνα δεν μπορώ να σε βοηθήσω ουσιαστικά.Αν θες στείλε φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) για να σου απαντήσω συγκεκριμένα. Σε γενικές γραμμές τα γούνινα jacket φοριούνται πλέον σε every day στιλ με τζιν και πουκάμισο ή πουλόβερ δεν έχουν πλέον το posh ύφος που είχαν δεκαετίες πριν. Οπότε σίγουρα θα σε βολέψει ένα τέτοιο πανωφόρι ακόμη και στο γραφείο σου.

Instagram @ivanamentlova

Ερώτηση 3

Γεια σας, πρόκειται να βαφτίσουμε την κόρη μας τον Απρίλιο και θα φορέσω το παρακάτω φόρεμα (παρακαλώ να μην δημοσιευτεί).  Με τι παπούτσι (στιλ/χρώμα) θα ταίριαζε καλύτερα; Γενικά προτιμώ το χαμηλό έως φλατ τακούνι

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εύα 

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι φανταστικό! Μπράβο για την επιλογή σου. Θα μπορέσεις να το συνδυάσεις άνετα με flat γόβες ή μπαλαρίνες σε χρώμα και ύφος που έχουν τα spring trends. Επειδή όμως ακόμη είναι νωρίς προτείνω να κάνεις μία βόλτα τότε αν δοκιμάσεις μερικά σχέδια ( στείλε φωτογραφίες δεν θα δημοσιευτούν) και να ξαναδούμε το τελικο look μαζί.

Ερώτηση 4

Γεια σας,θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι αρβυλακια αλλά έχω αμφιβολίες κατά πόσο θα με κολακεύει γιατί είμαι 1.58 με κανονικό σώμα! Επίσης με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω;

Απάντηση

Μην έχεις αμφιβολίες, τα αρβιλάκια είναι all time classic παπούτσια και κυκλοφορούν πλέον σε πολλές εκδοχες. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα πιο κομψό σχέδιο και λεπτό δέρμα ώστε να αγκαλιάζει το πόδι σου και να ολοκληρώνει με ισορροπία τα σύνολα σου.

Eρώτηση 5

Καλησπέρα σας, έχω ένα λευκό σακάκι και αναρωτιέμαι αν φοριέται και τώρα τον χειμώνα στο γραφείο. Πως να το συνδυάσω.

Απάντηση

Βεβαίως και φοριέται φίλη μου, μπορείς να το φορέσεις με ζιβάγκο και δερμάτινο παντελόνι ή κλασικό μαύρο υφασμάτινο.Αρκεί αν μην είναι πολύ ελαφρύ και να «δένει» σαν ύφασμα και με τα πιο χειμερινά κομμάτια σου look σου!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANINE BING (@aninebing)

 

And More