Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα είναι φέτος στην μόδα ή θες να κάνεις ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια ενός fashion expert, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπει  να αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Δήμητρα ,είμαι 25 ετών, και θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να φορέσω στην Όπερα ώστε να είμαι αντάξια της περίστασης και συμβατή με την ηλικία μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Aπάντηση

Φίλη μου οι παραστάσεις της Όπερας έχουν πάντα μία elite αίσθηση, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν γίνει λίγο πιο απλά, πιο ανθρώπινα. Μπορείς να τιμήσεις την βραδιά και κάνεις ένα ξεχωριστό outfit χωρίς όμως υπερβολές και ύφος παλιάς εποχής.Είσαι μία νέα κοπέλα οπότε θα σου πρότεινα να βάλεις ένα όμορφο φόρεμα όχι πολύ glam, με ανάλογα αξεσουάρ και να απολαύσεις την βραδιά χωρίς να σε απασχολεί παραπάνω από όσο χρειάζεται η εμφάνιση σου. Ενα midi φόρεμα σε σχέδιο που σου άρέσει με πέδιλα ή γόβες και ένα small clutch είναι τέλεια.

Ερώτηση 2

Θα πάω σε ετήσιο χορό ποδοσφαιρικής ομάδας. Ειμαι 1.70 και 65 κιλά. Τι να φορέσω;

Απάντηση

Φίλη μου δεν μου δίνεις καθόλου πληροφορίες που γίνεται ο χορός και τι ύφος θα έχει η βραδιά. Αν παρόλα αυτά πρόκειτε για ένα βραδινό κάλεσμα σε χώρο με μουσική και ποτά ένα τζιν με ένα ωραίο top είναι τέλειο για μία τέτοια περίσταση χωρίς πολύ glam αλλά με cool style.

Ερώτηση 3

Γεια σας θέλω να ρωτήσω αν φέτος είναι μόδα τα ροζ χρώματα τύπου Barbie, έχω ένα φούξια φόρεμα και θα ήθελα να φορέσω σε έναν γάμο τέλος Ιουνίου.

Aπάντηση

Το ροζ εξακολουθεί να είναι τάση αλλά η πιο παστέλ εκδοχή του. Δες και το σχετικό μου αφιέρωμα και αν θες στείλε φωτογραφία από το φόρεμα σου ( δεν θα το δημοσιεύσουμε) για να σου απαντήσω πιο συγκεκριμένα.

Victoria Beckham/Acne Studio/Nensi Dojaka

Ερώτηση 4

Μόλις αγόρασα αυτό το σακάκι ( μην το δημοσιεύσετε) και αναρωτιέμαι αν το βάλω με τζιν και ασημένιες γόβες σε έξοδο είναι OK;

Απάντηση

Φίλη μου το ροζ σακάκι σου ταιριάζει άψογα με τζιν και ασημένιες γόβες. Από μένα είναι ναι!Τα ροζ κομμάτια απογειώνουν τα denim ενώ τα μεταλλικά αξεσουάρ δίνουν πάντα το απαραίτητο twist σε cacual chic look.

Ερώτηση 5

Έχω ένα ωραίο μαντήλι της μαμάς μου και θέλω να το φορέσω με τζιν σε χαλαρό στιλ.Πως να το συνδυάσω για να μην φαινετιαι παλιακό.

Aπάντηση

Μπορείς να φορέσεις το μαντήλι με ένα ρομαντικο πουκάμισο και τζιν με ένα σακάκι από πάνω και να κάνεις έαν frech look που σίγουρα δεν είναι καθόλου παλιακό.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thérèse H. (@tesshell)

Ερώτηση 6

Καλημέρα, βρήκα ένα βελούδινο γιλέκο και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να το κρατήσω και να το φοράω. Ειναι μόδα ή όχι;

Απάντηση

Τα βελούδινα ρούχα ακόμη και αν δεν είναι στις τάσεις επειδή αποτελούνται από αυτό το πολύτιμο ύφασμα έχουν μία διαχρονική αξία. Προτείνω να το κρατήσεις να μου στείλεις μία φωτογραφία του ( δεν θα το δημοσιεύσουμε) και μόλις βγουν ο νέες τάσεις το Σεπτέμβριο να το δούμε πως να το εντάξεις στα winter look σου.

And More